S-a aflat! Ce a făcut Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea ,,Românii au talent” 2017, cu premiul în valoare de 120.000 de euro

Apariția lui Lorelai Moșneguțu pe scena ,,Românii au talent”, din anul 2017, nu va fi uitată prea curând de către cei de acasă. După ce a câștigat marele premiu în valoarea de 120.000 de euro, tânăra care a ajuns la sufletele juraților luptă pentru a-și vedea visul devenit realitate. 

În toamna acestui an, tânăra a împlinit vârsta de 20 de ani. Împreună cu mama Vio, cea care a adoptat-o și a avut grijă de ea dintotdeauna, câștigătoarea emisiunii de talente a reușit să se mute în București și să se înscrie la facultate. Lorelai luptă pentru a deveni cea mai bună variantă a sa. Iată care este viața lor de acum.

(VEZI ȘI: O MAI ȚII MINTE PE LORELAI MOȘNEGUȚU, CÂȘTIGĂTOAREA SEZONULUI 7 „ROMÂNII AU TALENT”? CU CE SE OCUPĂ ACUM, LA VÂRSTA DE 20 DE ANI)

Lorelai Moșneguțu și mama sa s-au mutat în București

Lorelai Moșneguțu, la aniversarea ei de 20 de ani. Sursă foto: Facebook

În cadrul unui interviu pe care mama tinerei l-a acordat, ea a povestit cât de mândră este de fiica sa. Cu ambiția și determinarea care au consacrat-o, Lorelai speră ca într-o zi să ajungă să lucreze într-o redacție de presă.

Mama Vio este în permanență alături de ea și o așteaptă pe holurile facultății. Iar în timpul liber cât fiica sa este la cursuri, ea obișnuiește să se plimbe. Este o activitate benefică pentru ea la această vârstă, a mai spus mama lui Lorelai.

Lorelai a renunțat la viața din Târgoviște, pentru a se muta în Capitală. Acum este studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice SNSPA.

(CITEȘTE ȘI: ÎŢI MAI AMINTEŞTI DE RAPPERUL GIM, FINALIST ÎN ROMÂNII AU TALENT 2021? CE A AJUNS SĂ FACĂ ACUM)

,,Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. (…)

Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții). În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta”, a spus mama Vio, potrivit informațiilor oferite de click.ro.

Lorelai Moșneguțu, cântând pe scena ,,Românii au talent”. Sursă foto: captură tv

Banii câștigați de la ,,Românii au talent” i-au investit într-un apartament din Capitală

Mama Vio a menționat că suma de 120.000 de euro a fost de mare ajutor pentru a-și cumpăra un apartament în București. De asemenea, ea a menționat că, deși nu se descurcă prea bine cu banii, nu este un motiv pentru care să se plângă.

,,Acum stăm în apartamentul pe care l-am cumpărat din banii de la “Românii au Talent”. Este tare frumos, are și o grădină aici. O să împodobim curtea aici, zilele următoare. (…)

Cu banii ne descurcăm așa și așa. Suntem bine, nu vreau să îl mâniem pe Dumnezeu, pentru că ne-a dat suficient.”, a mai spus femeia, potrivit sursei citate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *