Ropcea senior s-a activat de Crăciun și îi dă teroare, după ce… I-a găsit iubită lui Randi!

Sincer, jovial și transparent, așa a fost Randi în interviul acordat exclusiv pentru CANCAN.RO! Artistul originar din Pitești a vorbit despre întoarcerea acasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă, precum și despre întrebările incomode lansate de părinți. Se pare că tatăl cântărețului, profesor de fizică la un liceu din orașul natal al lui Randi, răsucește cuțitul în rană cu fiecare ocazie pentru fiul artist. Ropcea senior nu ezită și îl întreabă de fiecare dată pe artist când urmează să i-o prezinte pe aleasă.

În loc să îi stea capul la viața amoroasă, Randi se gândește mai mult cum să facă să revină la succesul internațional pe care l-a avut odinioară. Nu solo, ci alături de Marius Moga. Prin urmare, Andrei Ropcea face tot posibilul să revină pe culmile muzicale și prioritizează profesia în detrimentul laturii personale a vieții, aspect care nu este integral pe placul părinților care îl vor pe interpret la casa lui.

Randi face mărturisiri exclusive despre perioada succesului internațional atins alături de Marius Moga (Foto: captură video)

( NU RATA: “E CU NUNTĂ, E CU FOC, JUR!” VIAȚA AMOROASĂ LA CONTROL! RANDI, WRS ȘI VESCAN DEZVĂLUIE CÂT DE BINE STAU PE “CORASON” )

Andrei Ropcea duce dorul succesului internațional din perioada Morandi: „Muncesc ca să revin acolo!”

CANCAN.RO: Tu ești self made, în Pitești aveai o stare materială normală…

Randi: Aș zice modestă, nu știu ce înseamnă normalitatea, dar în Pitești eram oameni modești cu toții, cred. 

CANCAN.RO: Mai contează lucrurile materiale pentru tine?

Randi: Nu cred că au contat niciodată. 

CANCAN.RO: Și pe tine ce te-a motivat, pentru că în fiecare om există o dorință, a ta care a fost?

Randi: La mine a fost și e pasiune. N-am făcut nimic pentru bani, pentru că nu mă interesează chestia asta. Dacă faci cum trebuie un lucru, o să vină și rezultatele. Așa că banii sunt maculatură!

Randi își dorește o întoarcere pe culmile muzicii internaționale (Foto: Instagram) 

CANCAN.RO: La nivel monetar a fost mai fructuoasă perioada în care voi ieșeați foarte foarte mult afară, perioada Morandi?

Randi: Cu siguranță, că afară suntem plătiți altfel, dar nu duc dorul. Însă muncesc ca să revin acolo. 

CANCAN.RO: Deci ți-ai dori un comeback în zona aia…

Randi: Da, dar nu neapărat pentru chestiile materiale, ci pentru evoluția mea ca artist.

( CITEȘTE ȘI: LA CE NU POATE RENUNȚA RANDI ÎN RUPTUL CAPULUI. INSPIRAȚIA TREBUIA SĂ VINĂ ȘI EA DE UNDEVA )

Părinții îl vor cuplat, Randi nu le face pe plac: „Mam obișnuit, nu mai e cicăleală la mine!”

CANCAN.RO: Ce face Randi de sărbători? Acest trup mă gândesc să se va strica și el cu niște chestii! 

Randi: Am o slăbiciune pentru cozonac și pentru salata de boeuf. Dar mănânc foarte echilibrat. Anii trecuți exageram, mâncam cred că jumătate de cozonac pe zi cel puțin. Băgam, tată, băgam bine!

Tatăl lui Randi pune presiune pe fiul artist și îl întreabă constant când își găsește sufletul pereche (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Deci mergi acasă la Pitești…

Randi: Nu Monte Carlo, nu Dubai, nu știu ce e cu mine. Oricum după Revelion plec în Thailanda, așa că de ce să îmi pară rău. 

CANCAN.RO: Dar cum faci față întrebărilor incomode de la familie? Pentru că de obicei părinții parcă se activează de Crăciun…

Randi: Tata e activat tot timpul. Tata mă întreabă odată la câteva zile ce mai face, nu Petronela, are un nume d-ăsta vechi de acum o sută de ani. El știe că nu sunt cu nimeni, dar speră că la un moment dat o să se întâmple și la mine.

Eu m-am obișnuit, nu mai e cicăleală la mine, m-am obișnuit că sunt întrebările astea de o sută de ori. Le aud, îmi intră pe o ureche și îmi ies pe alta. 

( ACCESEAZĂ ȘI: RANDI VORBEȘTE DESCHIS DESPRE PREFERINȚELE SALE ÎN MATERIE DE FEMEI ȘI LE DECLARĂ ”RĂZBOI” FETELOR ”TUNATE”: “OK, AI UN COMPLEX ȘI ȚI-AI PUS SILICON, DAR NU-ȚI FACE ALTĂ FAȚĂ! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *