Românii care primesc 5.000 de lei primă de sărbători. Anunțul a fost făcut, de curând, de companie

Veste bună pentru o parte dintre români! Vor beneficia de o primă de sărbători de 5.000 de lei, plus alte bonusuri extra salariale. Compania a anunțat, de curând.

O bună parte dintre salariații români vor avea parte de o „mică” atenție din partea companiei în care își desfășoară activitatea, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Compania tocmai a anunțat că își va răsplăti angajații pentru tot efortul depus de-a lungul timpului. Vor avea o mulțime de beneficii.

OMV Petrom oferă primă de 5.000 de lei angajaților

Astfel, cei norocoși sunt angajații OMV Petrom. După ce, în ultimii ani, majoritatea angajaților au făcut grevă pentru că nu primeau prime de sărbători, iată că a venit momentul ca aceștia să aibă parte de acest lucru. Reprezentanții companiei au anunțat faptul că toți angajații activi vor beneficia de primă de sărbători. Compania va oferi 5.000 de lei brut, asta însemnând 3.000 de lei net. Pe lângă asta, angajații vor avea parte și de alte beneficii extra salariale.

„În semn de recunoștință pentru contribuția voastră la rezultatele excelente ale Grupului OMV Petrom, obținute în urma unei performanțe susținute în primele trei trimestre ale anului 2022, precum și în anul precedent, Directoratul OMV Petrom va acorda un bonus unic, în valoare de 5.000 de lei brut, plus indemnizația de compensare contribuții de 20%. Bonusul va fi plătit în 15 martie 2023 către toți angajații activi la data de 30 septembrie 2022, în OMV Petrom și companiile afiliate, precum și în OMV Petrom Global Solutions.Prime de Crăciun 2022. Bonus de 1000 de lei de Sărbători, plus alte beneficii extra salariale.

Bonusul vine în continuarea măsurilor anunțate anul acesta, adițional față de beneficiile negociate în CCM, cum ar fi bonusul de teleworking în valoare de 2.000 de lei net, plătit în septembrie, și compensarea financiară în valoare de 7.200 de lei brut, plus indemnizația de compensare contribuții de 20% plătită în octombrie. Vă mulțumim pentru contribuție și pentru angajamentul de care dați dovadă!”, au transmis reprezentanții companiei, relatează Spynews. 

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est. Compania are o producție anuală de țiței și gaze la nivel de grup de aproximativ 47 de milioane bep în anul 2021.

OMV Petrom oferă primă de 5.000 de lei brut, angajaților

(CITEȘTE ȘI: Veste bună pentru români, chiar în pragul sărbătorilor de iarnă! Se dau bani de la stat! Anunțul a fost făcut de Marius Budăi)

Nu sunt singurii români care vor beneficia de primă de sărbători. În preajma sărbătorilor de iarnă, mulți dintre angajatori oferă bonusuri de sărbători. Și conducerea Complexului Energetic Oltenia și-a anunțat angajații că vor primi 1.300 de lei de sărbători, înainte de Ajunul Crăciunului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *