Revelionul lui Dan Negru ajunge pe masa lui Iohannis! Uluitor! A strâns 2.000 de semnături și a făcut petiție către Palatul Cotroceni!

E belea mare cu Revelionul lui Dan Negru! Prezentatorul de la Kanal D a anunțat că a pus stop emisiunii, după ce a făcut istorie timp de 22 de ani la Antena 1, dar și-a urcat fanii în cap. A fost implorat să revină asupra deciziei, a fost chiar amenințat, dar ultimul mesaj pe care l-a primit le întrece pe toate! Stați pe CANCAN.RO și veți afla, în exclusivitate, ce a pus la cale o admiratoare a ”Regelui audiențelor”.

Nu este o noutate, Dan Negru are zeci de mii de admiratori și, cu toții, sunt cu ochii pe tv toată noaptea de Revelion. Vestea că prezentatorul a spus pas ofertei de a continua ”maratonul” început acum mai bine de 20 de ani i-a luat prin surprindere, iar pe unii i-a devastat. S-a ajuns la amenințări la adresa ”Regelui audiențelor”, dar și la gânduri negre, de suicid (Vezi AICI detaliile).

(NU RATA: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU REVELIONUL LUI DAN NEGRU + OFERTA DE 30.000 €! CANCAN.RO DETONEAZĂ BOMBA ANULUI! ”REGELE AUDIENȚELOR” A LUAT DECIZIA, BOȘII DE LA KANAL D SUNT ȘOCAȚI!)

Dan Negru a renunțat la emisiunea de Revelion, după 22 de ani, dar fanii i-au sărit în cap! Unul a făcut petiție către Iohannis, pentru ca prezentorul să se răzgândească (Foto: CANCAN.RO)

S-a făcut petiție, Revelionul lui Dan Negru ajunge la Palatul Cotroceni!

Unul dintre fanii lui are de gând să adopte varianta petiției, pentru a-l readuce pe Dan Negru pe ”sticlă”, în noaptea dintre ani. Incredibil este unde va ajunge aceasta: chiar la Palatul Cotroceni! Prezentatorul a primit, în particular, mesajul, în care este implorat, încă o dată, să facă Revelionul și la Kanal D, alături de cei care-l urmăresc de aproape un sfert de veac. Și mai este anunțat că se va merge până la Iohannis, care să încerce să-l convingă să-și schimbe decizia.

(CITEȘTE ȘI: A REFUZAT 30.000 € DE LA KANAL D PENTRU EMISIUNEA DE REVELION, DAR ACUM RUPE TOT! DAN NEGRU A PRIMIT OFERTA CEA MAI TARE!)

”Am scris o petiție către Palatul Cotroceni în atenția domnului Iohannis, în care atrag atenția că, după Cerbul de Aur, România mai pierde un reper, Revelionul cu Dan Negru, ceea ce ni se pare de neacceptat, și această petiție a mea a trezit deja interesul a peste 2.000 de români, așa că vă rog să reveniți asupra deciziei și sperăm că și președintele Iohannis să vă facă să vă râzgândiți”, a fost mesajul care l-a lăsat fără cuvinte pe Dan Negru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *