”Regele audiențelor” și-a scos finul la o cafea, dar surpriza a venit de la… ”Negrule, suntem fanii tăi!” + Ce au pus la cale

Dan Negru este pe punctul de a-și schimba porecla! ”Regele audiențelor” s-ar putea transforma, fără mari bătăi de cap, în ”Regele drumețiilor”! Prezentatorul ”bântuie” țara-n lung și-n lat și nu ratează să mai dea câte o palmă autorităților, pentru că multe nereguli găsește în calea lui. Până s-o ”șteargă” din nou, de data asta la Colibița, Dan Negru și-a făcut planul de bătaie, alături de finul lui, Răzvan Popescu, de la Radio ZU. CANCAN.RO i-a surprins pe cei doi și vă prezintă imaginile, în exclusivitate.

Dan Negru a părăsit, din nou, Capitala. Realizatorul emisiunilor ”Jocul cuvintelor” și ”Tu urmezi”, de la Kanal D, se află la Colibița, dar, înainte, a tras pe dreapta, la o cafea, chiar cu omul care urma să-l însoțească într-o nouă călătorie. Este vorba despre Răzvan Popescu, de la Radio ZU, al cărui naș este chiar ”Regele audiențelor”. Cei doi s-au întâlnit cu o zi înaintea plecării și au schițat planul.

(CITEȘTE ȘI: A REFUZAT 30.000 € DE LA KANAL D PENTRU EMISIUNEA DE REVELION, DAR ACUM RUPE TOT! DAN NEGRU A PRIMIT OFERTA CEA MAI TARE!)

Dan Negru a ieșit la o cafea cu finul lui, Răzvan Popescu, de la Radio ZU (Foto: CANCAN.RO)

”Regele audiențelor”, scutit de plata cafelei: ”Negrule, suntem fanii tăi!”

Au comandat cafeaua, care a fost servită prompt, apoi au început discuția. Dan Negru și Răzvan Popescu s-au adâncit în vorbe, iar timpul a trecut aproape pe nerăsuflate. Și a venit timpul plecării, așa că prezentatorul a cerut nota. Surpriză, consumația a fost plăcerea patronului. ”Negrule, suntem fanii tăi, nu plătești nicio cafea”, i s-a strigat celui care, zilele trecute, anunța că va pune stop emisiunii de Revelion, după un maraton de 22 de ani la Antena 1 (Vezi AICI dezvăluirea).

(NU RATA: NEGRU ȘI MORAR, TUN DE 100.000 DE DOLARI DINTR-UN FOC! ”REGELE AUDIENȚELOR” ȘI COLEGUL LUI BUZDUGAN LA RADIO ZU S-AU PUS PE SCRIS ȘI…)

Așa că Dan Negru și al lui fin s-au ridicat de la masă și au ochit ieșirea. Au plecat, fiecare în drumul lui, dar a doua zi aveau să se întâlnească. Și alături de familiile lor. Urma drumeția la Colibița, unde ajungeau și se instalau, pentru a petrece câteva zile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *