Reacția tranșantă a Ioanei Grama, după ce a fost enervată la culme de un polițist, în trafic: „Nu m-am mai putut abține”

Ioana Grama a povestit pe rețelele de socializare ce situație a întâlnit în cursul acestei zile. Influencerița a fost enervată la culme de un polițist, în trafic. Iată ce a pățit Ioana Grama!

Ioana Grama este „foc și pară”! Influencerița a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare pe care a trăit-o în cursul zilei de miercuri, în trafic. Influencerița susține că a fost enervată la culme de un polițist, în timp ce se afla în autoturism.

„Cel mai mult în viața asta urăsc oamenii ăia care sunt super încrezuți că vezi, Doamne, lucrează în Poliție sau în orice. Ieșeam acum de pe o stradă și mă îndreptam către ieșire și iese unu așa dintr-o parcare, parcarea Poliției (…) bă, dar nu s-a uitat nici măcar o secundă dacă vine ceva și eram la limită, adică era să mă bag în el. L-am claxonat, nimic. (…) Nu mă pot abține, trebuie să mă descarc. Știu că nu e cel mai sănătos, că nu e cea mai bună variantă, dar asta sunt eu și trebuie să mă descarc. M-a enervat și mai tare și nu am răbdat și i-am arătat un semn nu tocmai drăguț din partea unei femei, în special. Nu m-am mai putut abține, m-am enervat prea tare”, a spus Ioana Grama.

Vezi și CUM ÎNCEARCĂ IOANA GRAMA SĂ-ȘI VINDECE “RĂNILE” DIVORȚULUI. INFLUENCERIȚA S-A PUS ÎN PIELEA PROPRIULUI COPIL

Ioana Grama: „Își dau niște filme din astea de James Bond, ceva ireal”

Ioana Grama a continuat seria dezvăluirilor pe internet. Influencerița s-a arătat supărată de atitudinea pe care a avut-o polițistul, în trafic. De asemenea, a indicat faptul că și alți participanți la trafic pun în pericol viețile altor persoane.

„Nu-i suport pe oamenii ăștia care dacă au o funcție mai înaltă decât oamenii de rând, decât săracii, își dau niște filme din astea de James Bond, ceva ireal. Ei dacă sunt polițiști, ei sunt șmecheri și ei au voie și eu nu suport chestia asta. La fel sunt câteodată șoferii de autobuz. Nu-i interesează că te bagi în ei, că se bagă în tine… tu trebuie să pui frână, tu trebuie să-ți riști viața ca să poată să iasă ei”, a continuat Ioana Grama.

Citește și IOANA GRAMA TAIE ÎN CARNE VIE LA UNTOLD: FETELE ȘI BĂIEȚII NU AU AVUT NICIO ȘANSĂ! ”NUUU, FĂRĂ ASTA, VĂ ROG!”

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *