Râzi cu lacrimi la Pro Sport Funny! Cum a ajuns celebru un angajat de la Campionatul Mondial din Quatar

Un bărbat din Kenya a primit un job plictisitor la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA din Quatar 2022. Singura lui sarcină era să direcționeze oamenii către metrou, dar ce a reușit să facă dintr-un simplu loc de muncă l-a făcut celebru. Angajatul a devenit imediat viral în întreaga lume. 

Abubakr Abbas a venit tocmai din Kenya pentru a prinde un loc de muncă în punctul fierbinte al fotbalului din întreaga lume. Singurul lucru pe care îl are de făcut este să direcționeze microbiștii către intrarea la metroul din cel mai cunoscut punct turistic, Souq Waqif. La o primă vedere, job-ul lui ar părea extrem de plictisitor, dar ce a reușit să facă angajatul, depășește orice așteptare!

Kenyanul de 23 de ani a reușit să câștige simpatia suporterilor, jucătorilor, dar și a internauților de pe mapamond, primind porecla de „Metro Man”. Mai mult, pagina sa de Instagram a explodat peste noapte!

(CITEȘTE ȘI: Richarlison, de la o copilărie în sărăcie, la vedeta Braziliei. Momente de senzație din cariera celebrului atacant, la Pro Sport Funny!)

Ce face, de fapt, „Metro Man” la Campionatul Mondial din Quatar

Pentru a-și face job-ul mai interesant, angajatul kenyan a început indicații repetând cuvintele “metrou” și “this way”, adică “pe aici” pe diferite tonalități ale vocii. Abubakr Abbas face această interpretare amuzantă în timp ce indică direcția către Souq Waqif cu o mână mare din burete și vorbea la portavoce.

Pentru că strategia lui a prins imediat la public și felul său carismatic nu a putut trece neobservat, toate galeriile au făcut coregrafii în care îl imită. Astfel, tânărul a reușit să devină „vedeta” de la Campionatul Mondial din Quatar.

(CITEȘTE ȘI: “Funny moments în sport”. Ce s-a întâmplat, după ce Gigi Becali l-a prezentat oficial pe Dawa la FCSB)

Pentru mai multe momente amuzante de la Cupa Mondială din Quatar, intră aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *