Prețuri de delicatese! Cât costă 1 kilogram de șorici în supermarket-urile Carrefour și Cora din București

Dragă cititorule, pentru că sărbătorile de iarnă sunt din ce în ce mai aproape, reporterii CANCAN.RO au mers în două supermarket-uri pentru a vă arăta care sunt prețurile la șorici. Așadar, dacă încă nu ți-ai făcut cumpărăturile, noi ți-am aflat scorurile de delicatese și de anul acesta. 

Mai sunt atât de puține zile până când vine ajunul Crăciunului încât supermarketurile sunt deja pline de clienți. De la masa de sărbători nu poate lipsi, bineînțeles, șoriciul, așa că pentru cei pofticioși, am aflat prețul pe kilogram din Carrefour și Cora.

(CITEȘTE ȘI: Cât cheltuie românii pe carnea pentru masa de Crăciun. Prețurile la alimente au explodat)

Cât te costă șoriciul de porc în Carrefour și Cora înainte de Crăciun

Dacă ești un fan al șoriciului și vrei neapărat să-l mănânci de Crăciun trebuie să scoți din buzunar nu mai puțin de 62 de lei pentru un kilogram. Partea bună este că această „delicatesă” se vinde la suta de grame, așa că îți poți cumpăra cât poftești.

Cât costă un kilogram de șorici în Carrefour. Sursă foto: CANCAN.RO

Bineînțeles, în fiecare supermarket, prețul este diferit, marfa fiind, de multe ori, importată de la producători diferiți. Noi nu încurajăm cititorul să cumpere dintr-un loc sau altul, ci doar transmitem realitatea văzută la fața locului, înainte de sărbători.

Mergând și într-un Cora din București, reporterii CANCAN.RO au găsit și prețul de aici la șorici. Pentru un kilogram, trebuie să plătești 49,99 de lei.

Cât costă un kilogram de șorici în Cora. Sursă foto: CANCAN.RO

Comparativ cu anii trecuți, prețurile au crescut semnificativ. Bineînțeles, ținând cont că majoritatea costurilor au fost umflate de inflație și de aproape trei ani de pandemie, era de așteptat ca și șoriciul să se scumpească.

(CITEȘTE ȘI: Prețuri de sărbători! Câți lei au ajuns 1 kilogram de ceafă și 1 kg de mușchiuleț de porc, acum, în București)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *