Preotul Emil Nedelea Cărămizaru este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Preotul Emil Nedelea Cărămizaru este invitatul lui Adrian Artene la podcastul ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 19:00.

Preot prof. dr., jurist, Emil Nedelea Cărămizaru este, începând din anul 2007, Parohul Bisericii Voievodale „Sfântul Gheorghe Nou” din Bucureşti, “Kilometrul Zero” al României – ctitorie a Sfântului Voievod și Martir Constantin Brâncoveanu.

În anul 2014, la împlinirea a 300 de ani de la martirizarea Sfinților Brâncoveni, cu binecuvântarea PF Părinte Patriarh Daniel, a întocmit documentația necesară deshumării, după 300 de ani, a Sfântului Voievod și Martir Constantin Brâncoveanu din cripta sa istorică de la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou”. Documentația a fost avizată de o Comisie din cadrul Institutului de Antropologie „Francisc I. Rainer” al Academiei Române, aceasta fiind condusă de Acad. Constantin Bălăceanu-Stolnici, Directorul Onorific al Institutului.

Începând cu anul 2008 și până în prezent a coordonat amplele lucrări de restaurare și repunere în valoare a ctitoriei brâncovenești, monument istoric de importanță națională, din inima Bucureștiului.

Urmărește interviul integral cu preotul Emil Nedelea Cărămizaru doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *