Preotul Emil Nedelea Cărămizaru a abordat subiectul mesajului sacru al colindelor: „Dumnezeu este inventatorul muzicii”

Cu multe surprize vine podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene” și în luna sărbătorilor. Astăzi, 17 decembrie, o ediție cu totul specială poate fi urmărită începând cu ora 19:00 pe canalul de YouTube „ALTCEVA cu Adrian Artene”. Preotul Emil Nedelea Cărămizaru este invitatul săptămânii și a abordat, printre altele, subiectul mesajului sacru al colindelor. 

Preot prof. dr. și jurist, Emil Nedelea Cărămizaru a spus, în cadrul ediției de colecție realizată de Adrian Artene, că are ocazia să fie vizitat de colindători în fiecare an.

De altfel, după cum mărturisește, Corul Academic «Divina Armonie» al Bisericii Voievodale «Sfântul Gheorghe Nou» este susținut, de 25 de ani, de familia Ciuclea. Cei aproape 40 de tineri care fac parte din cor, merg prin țară și vestesc frumusețea spiritualității ortodoxe.

Preotul Emil Nedelea Cărămizaru este invitatul lui Adrian Artene / (Sursa: Captură video)

(NU RATA: Preotul Emil Nedelea Cărămizaru este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene)

„Dumnezeu este inventatorul muzicii

Urmărește interviul integral cu preotul Emil Nedelea Cărămizaru, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

„Avem privilegiul de a avea un cor extraordinar. Este Corul Academic «Divina Armonie» al Bisericii Voievodale «Sfântul Gheorghe Nou», care este ținut de o familie iubitoare de Hristos, familia Ciuclea, doamna profesor Paula Ciuclea și domnul inginer doctor Ilie Ciuclea.

De 25 de ani, oamenii aceștia țin aproape 40 de tineri cu vocație muzicală extraordinară pe cheltuiala lor, a familiei dumnealor. Neîncetat ei cântă la Sfintele Liturghii, merg în țară și în lume ca să vestească frumusețea spiritualității noastre ortodoxe.

Cinste lor pentru faptul că, cu atâta tărie și perseverență, fără să aibă vreo ezitare, au stat aproape de biserică si de duhul acesta al cântării bisericești pentru că, până la urmă, Dumnezeu este inventatorul muzicii”, a spus Emil Nedelea Cărămizaru în cadrul podcastului „ALTCEVA cu Adrian Artene”.

Emil Nedelea Cărămizaru a abordat subiectul mesajului sacru al colindelor / (Sursa: Captură video)

(VEZI ȘI: Omul Denise Rifai, fără secrete și menajamente, într-un podcast de excepție: “Am două chestiuni pe care vreau să le termin odată în viața asta!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *