Povestea nu s-a încheiat! Refugiata Sofia este căutată de britanicul căruia i-a „spart” casa! Tony a plecat după ea în Ucraina!

Povestea de dragoste dintre Tony și Sofia nu s-a încheiat! După ce refugiata din Ucraina a spart „casa” britanicului, apoi a fost arestată și a plecat din locuința unde a fost găzduită, în Marea Britanie, acum bărbatul o „vânează” pe teritoriul ucrainean! Iată noile detalii ale poveștii de iubire de domeniul SF-ului!

Vă mai aduceți aminte de Tony, britanicul care s-a îndrăgostit de Sofia, o tânără refugiată din Ucraina care a plecat din țară, pentru a se proteja, și pentru care a divorțat de soție pentru a putea fi cu ea? Telenovela nu a ajuns la final! De data aceasta, tânărul a făcut un gest care, cu siguranță, a lăsat-o pe Sofia cu gura căscată: a plecat după ea în Ucraina!

Vezi și O MAI ȚII MINTE PE SOFIA, REFUGIATA CARE A „SPART” CASA CELOR CARE AU GĂZDUIT-O? A FOST ARESTATĂ! CE A PUTUT SĂ FACĂ TÂNĂRA DIN UCRAINA

Tony și-a luat inima în dinți și a plecat după Sofia, în Ucraina!

Tony nu a mai stat pe gânduri și a plecat după Sofia, în Ucraina! Cei doi au o poveste de dragoste întortocheată. Chiar dacă la început totul a fost „lapte și miere”, pe parcurs au apărut problemele. Sofia nu accepta ca fosta soție a lui Tony să îi trimită mesaje, chiar și referitoare la copiii pe care îi au împreună, iar tânăra din Ucraina își arăta disprețul față de ea pe internet.

Ulterior, după o criză de gelozie și o serie de reacții deplasate și violente la adresa britanicului, a fost arestată. Apoi, oamenii legii au decis să o elibereze, pentru că nu reprezenta un pericol. De data asta, însă, Tony nu a mai putut de dorul ei și a plecat după tânără, în Ucraina. Și toate aceste lucruri pentru a reaprinde flacăra iubirii între ei. Deși situația din Ucraina este instabilă, din cauza conflictului armat care are loc, Tony Garnett a mers direct în Ucraina pentru a-și îndeplini două scopuri: să se împace cu Sofia și să îi cunoască familia. A iertat-o pentru reacția violentă pe care a avut-o la persoana lui și a vrut să îi mai dea o șansă, arată Dailymail.co.uk.

Citește și UN BĂRBAT A FUGIT CU O REFUGIATĂ DIN UCRAINA. TÂNĂRA ERA GĂZDUITĂ DE BĂRBAT, DAR ȘI DE PARTENERA ACESTUIA, DE DOAR CÂTEVA ZILE: ”PLĂNUIM SĂ NE PETRECEM RESTUL VIEȚII ÎMPREUNĂ”

În luna mai a acestui an, Sofia a fost primită brațele deschise de o familie din Marea Britanie, după ce a plecat, de frica războiului, din Ucraina. Tânăra a fost găzduită în casa lor, dar, în numai zece zile, a reușit să le distrugă căsnicia. Lorna și Tony s-au separat legal și femeia a fost nevoită să plece din propria casă, cu cei doi copii.

Sursă foto: captură video YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *