Povestea emoţionantă a măturătorului căruia i-a fost ruşine să participe la serbarea fetiţei lui. Va primi un apartament social, iar oamenii au donat pentru el zeci de mii de lei

Povestea emoţionantă a unui tată a devenit virală pe internet. Marius este lucrător la salubritate şi luptă din greu în fiecare zi pentru ca familiei sale să nu îi lipsească nimic. Bărbatul a impresionat o ţară întreagă, după ce a mers la serbarea fetiţei lui cu probleme de sănătate, dar nu a îndrăznit să intre în clasă pentru că i-a fost ruşine de cum era îmbrăcat. 

Marius are şase copii, iar în fiecare zi se luptă din greu pentru a le pune acestora o pâine pe masă. Din salariul de măturător se descurcă foarte greu, abia îi ajung banii de chirie.

„Asta mi-e singura posibilitate să pot să am şi eu patru pereţi ai mei. Cu totul, plătesc 2.000 aproape, fiind iarnă. Foarte greu, foarte greu. Vă spun sincer, ne mai ajută toţi vecinii de pe strada asta”, a povestit Marius Leţu pentru Observator.

Marius, povestea care a emoţionat o ţară întreagă

La serbarea de Crăciun a fetiţei lui cu nevoi speciale, bărbatul nu a îndrăznit să intre în clasă. I-a fost ruşine de hainele de gunoier şi de privirea colegilor fiicei sale. A stat la uşă şi a ascultat cum fiica sa recită o scrisoare pentru Moş Crăciun.

„Eu m-am dus cu fetiţa. Mie mi-a fost ruşine. Eram în echipamentul ăsta de serviciu. Doar la culcare îl dau jos”, a povestit bărbatul.

CITEŞTE ŞI: POVESTEA IMPRESIONANTĂ A LUI WINAEL BALDUS, UNUL DINTRE FINALIȘTII DE LA ”VOCEA ROMÂNIEI”. ”EU, BĂIET DIN CARAIBE, MUTAT ȘI ROMÂNIZAT IREMEDIABIL…”

Marius, alături de soţie şi de cei şase copii locuiesc într-o cameră de doar 23 de metri pătraţi: „Toţi copiii mai micuţi dorm in pat, mai dorm şi cei mai mărişori şi noi ne punem aici ce dă Dumnezeu jos şi dormim. Pături, ce dă Dumnezeu”.

Familia lui Marius se descurcă foarte greu din punct de vedere financiar, ba chiar uneori copiii mari preferă să nu mănânce pentru ca fraţii lor mai mici să nu adoarmă flămânzi.

„Făceam o oală de mâncare pentru copii, ce era, mâncare de cartof sau ciorbă. Dacă nu am avut le-am făcut şi aşa fără carne, fără nimic”, a povestit soţia lui Marius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *