Porumbeii păcii în mijlocul iernii! Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România a făcut spectacol cu partenera lui

Răzvan Simion și-a scos ”prințesele” la un eveniment organizat la un restaurant din zona de nord a Capitalei. Iubita Daliana și fata lui, Ianca, i-au ținut companie ”matinalului” de la Antena, iar politețurile s-au ținut scai acolo. Dar în evidență a ieșit și altceva: ținutele celor doi îndrăgostiți! CANCAN.RO are imaginile, pe care le puteți savura, în exclusivitate, în generoasa galerie foto.

Răzvan Simion iubește cu foc. Și e iubit la fel de arzător. Se vede și pe chipul lui, și pe al ei, Dalianei, femeia care i-a umplut golul din suflet după despărțirea de celebra Lidia (Vezi AICI detaliile). La eveniment și-au asortat ținuta. Un bej spre alb au purtat, ”porumbeii păcii”, ce mai! Au ieșit în evidență prin eleganță, dar și prin farmecul aparte.

(CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION & IUBI, “GONIȚI” DE LA PETRECERE! AVEM TOATE DETALIILE. DANI OȚIL A DAT-O PE BAROSĂNEALĂ, DAR ”FRATELE” LUI A ”SPART” DISTRACȚIA…)

Răzvan Simion o ajută pe iubita lui, Daliana, să coboare treptele (Foto: CANCAN.RO)

Și încă ceva! Daliana și Ianca par să aibă o relație foarte strânsă. Cele două au avut minute bune în care și-au vorbit, ba chiar iubita lui Răzvan a ajutat-o să-și tragă haina pe ea. Ajungeau la destinație, unde au savurat, alături de Răzvan, evenimentul cu ștaif.

Aveau să plece, după câteva ore, iar Răzvan, galant, a luat-o de mână pe iubita lui și a ajutat-o atunci când ea a coborât scările. Cu sacoșele în mâini, cadoruri primite acolo, cei trei, Răzvan, Daliana și Ianca, s-au retras acasă.

Daliana, iubita lui Răzvan Simion, alături de Ianca, fata de 18 ani a ”matinalului” (Foto: CANCAN.RO)

Răzvan și Daliana formează un cuplu de un an

Căsnicie de 15 ani, apoi o relație de cinci. Ambele s-au dus pentru Răzvan Simion, care avea să-și găsească fericirea în brațele Dalianei Răducan, arhitect și designer de interior.

De aproape un an se iubesc cei doi, iar la început, au păstrat discreția în relația lor. Cu timpul, nu s-au mai ferit. „Pentru mine, a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan.

Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă”, l-a caracterizat Daliana, potrivit VIVA!

(NU RATA: “NEATZA” A AJUNS LA MAJORAT, IAR RĂZVAN SIMION TAXEAZĂ PE CINE VEDEA PROIECTUL TERMINAT: “NE-AU DAT MORȚI ȘI ÎNGROPAȚI DE ACUM CINCI ANI!”)

Iar reacția ”matinalului” a fost pe măsură: „Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele!”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *