Paula Seling și fostul soț au adoptat-o în urmă cu șase ani o fetiță. Cum arată în prezent Elena

În urmă cu șase ani, Paula Seling a luat o decizie care i-a schimbat complet viața. Artista a decis să o adopte pe Elena, o fată care acum are nouă ani. Cântăreața nu a vorbit despre acest lucru până acum, însă în cadrul unui interviu recent și-a deschis sufletul în fața fanilor ei.

De-a lungul anilor, Paula Seling a fost foarte discretă atunci când a venit vorba despre viața personală. Artista și-a dorit ca oamenii să o cunoască prin intermediul pieselor cu care încearcă mereu să îi bucure, dar recent a decis că este momentul să le dezvăluie acestora și o altă latură a vieții sale.

CITEȘTE ȘI: RADU BUCURA, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ AR FI DIVORȚAT DE PAULA SELING: ”DA, ESTE ADEVĂRAT”

Paula Seling a dezvăluit că este mult mai fericită de când în viața sa a apărut Elena. Artista și fostul soț au adoptat-o în urmă cu șase ani. Vedeta a spus și de ce a păstrat secretul pentru o perioadă așa lungă de timp. Se pare că, Elena era mult prea mică pentru a fi întrebată dacă vrea ca această informație să fie făcută publică, însă recent fetița i-a dezvăluit cântăreței că „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!”.

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a povestit cântăreața.

Paula Seling și fiica sa, Elena

Care e motivul divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura

Conform unor apropiați de-ai cuplului, Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat încă din primăvara anului 2022. Cântăreața ar fi încercat să-și salveze căsnicia, însă, nu s-a mai putut, ultima variantă fiind divorțul. Motivul pentru care cei doi au pus punct unei căsnicii de 17 ani a fost legat de faptul că Radu nu ar fi sprijinit-o pe plan profesional pe cântăreață. Aceasta i-a reproșat că nu îi este alături, iar totul ar fi început de acum 12 ani, conform Viva!

„Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu o ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea”, a declarat un apropiat din prejma lor, potrivit sursei menționate anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *