Pare banc, dar este un anunț de angajare! Jobul care nu te-ai fi așteptat să existe

Chiar dacă românii se gândesc mai degrabă la sarmale decât la muncă în această perioadă, mulți angajatori cred că în decembrie își vor găsi forța de muncă. Marțea aceasta, poate unul dintre cele mai fabuloase anunțuri a apărut pe site-urile de specialitate. Atenție, nu e glumă, dar vă va stârni hohote de râs!

Pe data de 6 decembrie, copiii cuminți s-au trezit cu surprize în ghetuțe de la Moș Nicolae. În tabăra opusă, adulții s-au trezit cu un anunț neașteptat, dat în unul dintre cele mai cunoscute site-uri de job-uri din România. Dacă ai intrat pe pagina lor, pentru a căuta un loc de muncă, ce ai găsit poate că te-a lăsat fără cuvinte. Dacă nu ști despre ce este vorba, citește continuarea!

(CITEȘTE ȘI: Job-ul plătit cu 9.210 lei în România. Ce trebuie să faci pentru acest salariu lunar)

Cel mai neobișnuit job din luna sărbătorilor. Anunțul care pare glumă, dar e 100% real

Pe un site de anunțuri, a apărut un job de departe special. Intitulat „Cash For Tickles” (Bani pentru gâdilături, trad. eng., n.r.), anunțul sună cam așa:

„Numerar pentru gâdilături. Nou producător video fetish (fantezie sexuală, n.r.) care caută actrițe. Nu este necesar să ai experiență, doar să ai mult gâdilat la axile, laterale și picioare. Nu e nevoie de sex sau nuditate, avem nevoie doar de tine să râzi mult. Posibilitate de venituri mari”

Jobul care te plătește pentru că râzi. Sursă foto: Anunțul.ro

Așadar, după cum se poate vedea și în anunțul inedit, o firmă care se ocupă cu producții de filme pentru adulți este în căutare de doamne și domnișoare, dispuse să se lase gâdilate, la propriu, în fața camerelor de filmat. Angajatorii nu au specificat ce salarii oferă, dar veniturile ar fi mari. Bonus: nu este nevoie de experiență.

(CITEȘTE ȘI: Jobul de 50.000 de dolari pe care nu îl vrea nimeni! Angajatorii sunt disperați)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *