(P) Cele mai populare sloturi în România la început de 2023

Industria jocurilor de noroc este una dintre cele mai dinamice, însă unele lucruri se schimbă foarte greu. Este vorba despre topul celor mai populare sloturi. Sunt unele jocuri care au intrat la inimile românilor și au rămas acolo indiferent de titlurile noi lansate peste an.

Anul 2022 a fost foarte bun pentru cazinourile online, multe dintre platforme îmbunătățindu-și considerabil ofertele. Astfel, s-a ajuns ca și pe piața românească să existe operatori cu peste 2.600 de sloturi. Dintre ele, următoarele 5 sloturi au fost printre cele mai jucate în acest an și vor intra în 2023 cu acest statut:

Shining Crown

Acest slot cu fructe este folosit foarte des în campaniile prin care se acordă online casino bonus, fiind poate cea mai populară păcănea din ultimii ani. EGT a folosit fructele care au prins cel mai bine la public: struguri, pepeni, cireșe, lămâi, prune, portocale. Lor li se adaugă simboluri caracteristice sloturilor „ca la aparate”, precum șeptarul, clopoțelul, dolarul și steluța (ultimele două fiind Scatter, care plătesc indiferent de locul unde se opresc pe ecran).

Grila este formată din cinci role și trei rânduri, pe care se formează zece linii de plată. Formarea combinațiilor câștigătoare este favorizată de simbolul Wild, reprezentat de coroana regală. Atunci când poate substitui o altă pictogramă, aceasta devine strălucitoare (de aici și numele jocului) și se multiplică pe toată rola. The Shining Crown poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Dacă apare măcar pe 2 și 3, se formează cu siguranță combinații câștigătoare, care sunt mai valoroase dacă implică șeptar, strugure sau pepene.

Book of Dead

Exploratorul Rich Wilde pleacă în căutarea Cărții Morților, un artefact ascuns în interiorul piramidelor egiptene. Acest slot inspirat din poveștile cu faraoni este foarte captivant, pulsul crescând la fiecare învârtire a rolelor. Cinci exemplare ale exploratorului oprite pe o linie de plată aduc cel mai mare câștig din jocul de bază, dar norocoase sunt și rundele în care sunt obținute linii cu faraonul de aur, pisica și Horus.

Cel mai așteptat moment este stabilizarea pe ecran a minim trei camere mortuare în care este depusă Book of Dead. Ele inițiază funcția specială a acestui joc, care constă în zece rotiri gratuite cu simbol special ales din rândul celorlalte pictograme. Acest simbol special este expandabil și plătește dacă apare pe două sau trei role (în funcție de puterea lui).

Sweet Bonanza

Sweet Bonanza este un slot de tip Megaways, în care întreaga grilă devine o singură linie de plată. Așadar, nu are importanță pe ce poziții se opresc pictogramele identice, cât timp acestea sunt în numărul minim prevăzut în regulament. Astfel, rotirea este câștigătoare dacă pe ecran apar minim 8 bomboane roșii, bomboane violet, bomboane verzi, bomboane albastre, mere, prune, pepeni verzi, struguri sau banane.

Simbolurile care plătesc se topesc și lasă loc altora, în cadrul aceleiași runde. Cele mai valoroase sunt acadelele spiralate. Patru astfel de acadele inițiază jocul bonus: 10 învârtiri gratuite în care pe role cad și bomboane în formă de bombă, pe care este scris un multiplicator, de la 2x la 100x. Trei acadele în oprite pe ecran în timpul secvenței aduc 5 rotiri suplimentare.

Big Bass Bonanza

Pescarii amatori și profesioniști sunt foarte fericiți că își pot urma acest hobby și în cazinourile online. Big Bass Bonanza este o partidă de pescuit pe role, pentru care nu este nevoie să te deplasezi până la o baltă și, eventual, să înduri frigul. Mai mult decât atât, nu este nevoie să te trezești la 3-4 dimineața ca să umpli juvelnicul. Peștele „trage” la fel la orice oră din zi și din noapte.

Bibanul uriaș prins în cârlig este simbol Scatter. Dacă se oprește de trei ori pe ecran, oferă 10 rotiri gratuite. Patru bibani aduc 15 runde suplimentare, iar cinci inițiază secvența maximă de 20 de învârtiri din partea casei. Cu cât sunt mai multe rotiri, cu atât mai multe șanse ai să treci în faza următoare, cu multiplicator mărit.

Burning Hot

Este un alt slot cu fructe și șeptari foarte apreciat de jucătorii români. Există în mai multe variante: Burning Hot 6 Reels, 20 Burning Hot, 40 Burning Hot, 100 Burning Hot. Diferența constă în numărul de linii de plată. Varianta originală, pe care o prezentăm aici, are 5 linii de plată.

Strugurii, pepenii verzi, cireșele, lămâile, prunele și portocalele sunt fructele care apar pe role. Dolarul și steluța sunt simboluri Scatter, iar trifoiul cu patru foi aducător de noroc este simbol Wild expandabil, care se multiplică pe toate rolele 2, 3 și 4. Singurul simbol care plătește chiar dacă apare numai în două exemplare este șeptarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *