Otilia Bilionera, mărturii emoționante în prag de Crăciun. “Ei acum nu mai sunt cu noi fizic, dar știu că…” + Unde va cânta de sărbători

Otilia Brumă este suficient de cunoscută încât să nu mai existe secrete despre viața ei personală ori despre cariera muzicală. În spatele personalității puternice se află o tânără cu visuri mărețe și speranțe pe măsură, dar și o inimă blândă care iubește sincer. În pragul sărbătorilor de iarnă, artista a depănat cele mai frumoase amintiri din copilărie, prima întâlnire cu Moș Crăciun, cel mai frumos cadou primit sub bradul de Crăciun, însă nu a uitat să revină cu picioarele pe pământ și să proiecteze cele mai mari dorințe pentru anul 2023.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Otilia Bilionera și-a dat voie sa fie vulnerabilă și pentru câteva minute a călătorit, cu ochii deschiși, înapoi, în copilărie, pe prispa casei unde îl astepta pe Moș Crăciun în brațele celor mai dragi persoane, bunicii ei. Se spune că prezența persoanelor „plecate” dintre noi se simte, trupul fiind doar o „carcasă” a sufletului. Desi nu își mai poate strânge bunicii în brațe, Otilia simte protecția lor ori de cate ori se află în impas.

NU RATA: BASSAM DABBAS O PUNE LA PUNCT PE ANDREEA TONCIU, DUPĂ CE ACEASTA I-A CERUT SĂ… „MĂ CĂPIAZĂ! NU MI SE PARE OK SĂ VINĂ CINEVA SĂ CEARĂ”

CANCAN:  Cu toții avem o amintire dragă întipărită în minte, amintire care ne face inima să tresară. Care este cea mai emoționantă amintire atunci când te gandești la sărbătorile de Craciun?

OTILIA: Am amintiri multe cu familia în jurul mesei, cu zăpadă și obraji roșii de la derdeluș. Dar cel mai mult și cel mai mult îmi amintesc cu plăcere bucuria bunicilor care mă primeau cu colindul și care, de fiecare dată, chiar dacă le era greu câteodată păstrau pentru mine un bănuț din care țin minte că îmi luam dulciuri. Dulciurile erau comune, nimic specatulos, dar pentru mine erau cele mai bune, pentru că le luam cu banii de colind primiți de la bunicii mei. Ei acum nu mai sunt cu noi fizic, dar știu că de fiecare dată când mă gândesc la ei se aprinde în inima mea o caldură care mă face să mă simt mai bine și mai protejată.

CANCAN: Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai găsit sub bradul de Crăciun?

OTILIA: Toate cadourile pe care le-am primit de Crăciun au fost și sunt speciale. Ele mi-au fost dăruite cu dragoste. Chiar dacă sunt cadouri simbolice, ele sunt lucurile care mă încântă și pe care le păstrez cu multă bucurie. Când cineva îți dăruiește ceva, oricare este valoarea cadoului, cel mai important este că acea persoană se gândește la tine. Gândul lui bun este, de fapt, cadoul. Sigur, când eram mică mă bucuram tare mult atunci când primeam păpușile preferate.

CANCAN: Ai în minte un colind care te duce cu gândul înapoi, acasă?

OTILIA: Toate colindele noastre sunt frumoase. Sigur că preferatul meu este “O, ce veste minunată”, un colind după care am făcut și un cover și pe care îl puteți asculta oricând.

NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU: ”JOC ÎN CEL MAI TARE FILM PE CARE L-AM VĂZUT!”. DIVA ROMÂNIEI SE PREGĂTEȘTE SĂ FIE ACTRIȚĂ, DUPĂ MODELUL MĂDĂLINA GHENEA

Otilia Bilionera. Foto: Instagram

Otilia Bilionera: ”Anul acesta voi concerta în Azerbaijan”

A devenit celebră peste mări și țări drept „bilionera” datorită hitului cu același nume și a reușit să urce pe cel mai mari scene internaționale, devenind un artist complet. Poate nu a avut cel mai bun an, însă, 2023 spera să o surprindă cât mai mult timp în preajma persoanelor importante din viața ei.

CANCAN: Unde o să te prindă Ajunul Crăciunului, dar și ce cadou îți dorești de la Moș Crăciun?

OTILIA:  Pentru mine Ajunul Crăciunului și, în general sărbătorile, nu mai au farmecul pe care îl știam din copilărie. Păstrez în suflet acele momente de surpriză de la întâlnirea cu Moș Crăciun și a descoperirii cadourilor de sub brad. Anul acesta voi cânta în Azerbaidjan și mă voi bucura de compania prietenilor și de efervescența publicului. Le transmit prin intermediul vostru urările mele de bine prietenilor și admiratorilor din România.

Vreau ca Moș Crăciun să vină cu sănătate pentru mine și pentru familia mea. Îmi doresc lucruri care nu se pot cumpăra. Bunătate, blândețe, prietenie, respect și sinceritate pentru oameni, în general.

NU RATA: ADIO TOCURI ȘI FUSTIȚE! GINA PISTOL A PRELUAT MODA LUI SMILEY! PARTENERA ARTISTULUI A UIMIT CU APARIȚIA EI, ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI

CANCAN: Dacă ai putea să-i pui câteva întrebări lui Moș Crăciun, ce l-ai întreba?

OTILIA: De ce nu dă aceleași cadouri la toată lumea? De ce nu pune mai multă bunătate sub brad? De ce nu ajută mai mult copiii? Sunt foarte mulți copii care suferă, mai ales acum în pragul sărbătorilor de iarnă.

CANCAN: Pe ultima sută de metri, ce așteptări ai de la anul 2023? 

OTILIA:  Chiar îmi doresc ca 2023 să fie un an mai bun ca 2022. Anul care tocmai se încheie a fost unul destul de agitat, cu multe drumuri și destul de obositor. Aș vrea ca în 2023 să petrec mai mult timp cu familia și cu prietenii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *