Oribil! Ce a putut lăsa un bucureștean în urma lui, pe scaunul autobuzului STB 162

În urmă cu câteva zile, un internaut a postat pe rețelele de socializare ce a putut să găsească pe un scaun de autobuz. Potrivit spuselor sale, l-a surprins pe cel care a stat înainte pe acel loc și care, cu toată nonșalanța, a lăsat acolo ceva de nedescris. Atenție! Urmează imagini greu de privit. 

Nu este niciun secret faptul că mijloacele de transport în comun nu sunt deloc cel mai prietenos mod de a călători, mai ales în Capitală. Chiar dacă este o alternativă ecologică de a te deplasa, cu costuri mult mai reduse, condițiile sunt, de foarte multe ori, inimaginabile.

Zilele trecute, încă un exemplu în acest sens a ieșit la iveală. De această dată, vinovatul a fost „pârât” pe rețelele de socializare de un călător care, oripilat de ce a văzut, a postat imaginile pe rețelele de socializare.

(CITEȘTE ȘI: O femeie și-a rupt mâna, după ce șoferul autobuzului a pus o frână bruscă. Ce despăgubiri a primit românca, după ce a dat firma de transport în judecată)

Scârbos! Ce a lăsat un bucureștean pe scaunul din STB 162

Așa cum se poate vedea în postarea de pe Facebook făcută de un cetățean, un bucureștean și-a lăsat, cu toată nonșalanța, un scutec folosit. Atenție: este de adult! Mai mult de atât, nu vă gândiți că obiectul murdar era, măcar, ambalat. Dimpotrivă!

Ce a lăsat bucureșteanul în autobuzul 162. Sursă foto: Facebook

Expus în toată splendoarea lui, sfărâmat, scutecul a fost lăsat, fără mustrări de conștiință, pe scaunul autobuzului STB 162 de călător. Un gest total scârbos pentru ceilalți pasageri au autobuzului, dar individul care a făcut acest gest oribil nu pare să se fi gândit.

Postarea dezgustătoare a devenit imediat virală pe rețelele de socializare, unde internauții s-au enervat teribil la vederea imaginilor.

(CITEȘTE ȘI: Cum a reacționat o turistă din Franța, după ce a luat autobuzul 178 în București: „Prea multă lume!”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *