„Omul cu Tourette” s-a căsătorit! Andrei Ungureanu a spus „DA” în mare secret

Andrei Ungureanu, cunoscut în mediul online și ca „omul cu Tourette”, s-a căsătorit cu Alina Crăciun, aleasa inimii lui. Ce declarații au făcut cei cu privire la eveniment.

Surpriză pentru fanii lui Andrei Ungureanu. „Omul cu Tourette”a devenit un personaj îndrăgit în mediul online, datorită carismei sale. Tot în mediul online a cunoscut-o pe iubita lui, Alina Crăciun, actuala Alina Ungureanu, căci, oficial cei doi au devenit soț și soție.

Într-un interviu recent, Andrei Ungureanu a vorbit despre noua etapă din viața lor.

Ce a spus Andrei Ungureanu despre căsătoria oficiată în secret

Se pare că totul s-ar fi întâmplat în urmă cu două săptămâni, iar printre cei care au aflat de marea veste se numără cei apropiați, dar și cei care îi urmăresc des pe cei doi în mediul online.

„Acum vreo două săptămâni. Știe lumea cât de cât. Bine, persoanele care ne urmăresc pe noi destul de des. Ei, în mare parte, știu”, a declarat Andrei Ungureanu, pentru Wowbiz. 

Cei doi soți s-au cununat civil, pentru moment, iar nunta va avea loc la anul, după cum spune Alina, partenera de viață a lui Andrei.

„O să știe mai multă lume când o să facem și nunta, pentru că nunta urmează la anul”, a completat Alina Ungureanu, proaspăta lui soție.

Andrei și Alina Ungureanu / (sursă foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: Omul cu Tourette: “Am vrut să mă sinucid…” Stârnește hohote de râs, dar sindromul de care suferă l-a împins să încheie socotelile cu viața)

Evenimentul a fost unul restrâns

Andrei a mai vorbit și despre cadrul evenimentului. Acesta a spus că evenimentul a fost unul restrâns, doar cu doi prieteni apropiați și familia.

„Eu sunt Andrei Ungureanu și ea este acum Alina Ungureanu.”  „Încă nu realizez că mi-am schimbat numele de familie”, a completat Alina.

„O mică petrecere a fost. Au fost bunica mea, mătușa, doi prieteni și atât.” „Părinții noștri sunt în Italia, și mama mea și mama lui”, au spus cei doi, pentru sursa menționată anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *