OMS, avertisment de ultimă oră! Ar putea să apară o nouă variantă COVID

Anunț important pentru omenire! Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) trage un semnal de alarmă și nu exclude posibilitatea apariției unei noi variante de COVID. 

Potrivit declarațiilor lui Tedros Adhanom Ghebreyesus, în momentul de față există toate condițiile pentru apariția unei noi variante COVID. Faptul că testarea pacienților nu se mai face ca în perioada pandemiei, iar vaccinarea populației aproape că nici nu mai există, toate acestea pot duce la un nou val de îmbolnăviri.

Pe de altă parte, majoritatea oamenilor care au trecut prin infecția cu COVID-19 se confruntă cu sindromul post-COVID, care reprezintă totalitatea manifestărilor pe care le au de la începutul bolii și care persistă mai mult de trei luni de la boală, indiferent dacă a fost o formă severă sau ușoară.

Vezi și: POVESTEA IMPRESIONANTĂ A ANDREEI, O TÂNĂRĂ DE 19 ANI, CARE A STAT ÎN COMĂ 23 DE ZILE. MEDICII NU-I DĂDEAU NICIO ȘANSĂ

Șeful Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara, dr. Virgil Musta, susține că peste 58% din persoanele care au trecut prin boală acuză cel puțin un simptom. Cele mai frecvente simptome sunt oboseala, dureri de cap, probleme cu respirația, fenomene de stres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *