O nouă tragedie a lovit Poliția Română. Un tânăr polițist de 21 de ani și-a pus capăt zilelor

Tragedia a lovit județul Galați pe data de 13 decembrie, când un polițist tânăr a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. Familia și colegii bărbatului încearcă să afle în acest moment care a fost motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea nenorocire.

Nimănui nu i-a venit să creadă în momentul în care s-a aflat faptul că un polițist tânăr de numai 21 de ani a recurs la un gest extrem la numai 9 luni de când a terminat școala de poliție. Deși nu existau dovezi cu privire la posibilitatea ca acesta să recurgă la un asemenea gest, iată că inevitabilul s-a întâmplat.

VEZI ȘI: Poliţist mort în timpul serviciului: ”Şi-a luat echipamentul, urma să…”

Un polițist de 21 de ani s-a sinucis

Potrivit primelor informații, tânărul care a terminat Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina și-a pus capăt zilelor pe data de 13 decembrie 2022. Acesta și-a tăiat venele inițial, urmând ca într-un acces de nebunie să ia pistolul din dotare și să se împuște în cap. Polițistul nu se afla în timpul programului, acesta fiind în concediu de odihnă.

„La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, transmite IPJ Galați.

CITEȘTE ȘI: Un polițist și-a ucis soția și copilul. Bărbatul i-a împușcat mortal, apoi s-a sinucis

După primele verificări a ieșit la iveală faptul că tânărul de 21 de ani a fost găsit inconștient în camera sa de către mama acestuia. Femeia a dat imediat alarma, iar un echipaj SMURD s-a deplasat la locul indicat, încercând să salveze viața băiatului. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat.

„Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului. Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul”, mai precizează sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *