O influenceriță de 21 de ani a murit subit. Mesajul „criptic” pe care l-a postat cu 7 zile înainte de tragedie

O altă influenceriță a avut parte de o moarte subită! Megha Thakur, o tânără în vârstă de 21 de ani, a decedat în condiții suspecte. Cu doar câteva zile înainte de producerea tragedie, a postat un filmuleț pe Tik Tok, iar utilizatorii au încercat să „decripteze” mesajul pe care l-a notat în dreptul acestuia. Iată detaliile mai jos, în articol.

Megha Thakur este o tânără în vârstă de 21 de ani care a decedat în condiții suspecte. Cu doar șapte zile înainte de producerea tragediei, Megha postase pe platforma Tik Tok, acolo unde era foarte populară, un videoclip. În filmulețul încărcat pe internet apare îmbrăcată într-o ținută foarte sexy, în timp ce merge printre oameni și, apoi, se îndreaptă către o trecere de pietoni din New York. În dreptul videoclipului, Megha a scris: „Tu ești responsabil de propriul destin. Ţine minte!”.

Filmulețul de pe platforma Tik Tok a adunat peste 800 de comentarii și peste 12.000 de aprecieri. Videoclipul a fost postat în data de 18 noiembrie 2022. La câteva zile distanță, pe 24 noiembrie 2022, familia lui Megha anunța faptul că tânăra s-a stins din viață. Urmăritorii au încercat să „decripteze” ultimul mesaj postat de tânără, însă nu au reușit să ajungă la un răspuns.

Vezi și SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU O INFLUENCERIȚĂ! ÎN VÂRSTĂ DE 35 DE ANI, TÂNĂRA A FOST GĂSITĂ FĂRĂ SUFLARE PE O PLAJĂ

Megha Thakur era model. Sursă: captură Tik Tok

Megha a murit subit

Familia tinerei din Brampton, Ontario, a scris pe rețelele de socializare câteva rânduri despre pierderea fiicei lor. Nu se cunoaște până în acest moment care este cauza decesului.

Potrivit anunțul făcut de familie, Megha a murit „brusc și neașteptat la primele ore ale dimineții”.

„Cu inima îndurerată anunţăm că lumina vieţii noastre, draga noastră fiică, Megha Thakur, a murit brusc şi neaşteptat pe 24 noiembrie 2022, la primele ore ale dimineţii. Megha era o tânără încrezătoare şi independentă. Îi vom simţi cu toţii lipsa. Îşi iubea fanii şi ar fi vrut să ştiţi că s-a stins din viaţă. În aceste clipe grele, cerem ca toate gândurile voastre bune să se îndrepte spre Megha. Rugăciunile voastre o vor însoţi în călătoria spre lumea de dincolo”, este mesajul transmis de familie, arată dailymail.co.uk.

Citește și A STÂRNIT UN VAL DE CONTROVERSE! O INFLUENCERIȚĂ DE 37 DE ANI A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ, PENTRU A DOUA OARĂ, CU FIUL EI VITREG

Sursă foto: capturi video Tik Tok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *