O femeie a găsit un bileţel bizar în parbriz. A trăit un şoc după ce l-a citit: ce se întâmplase, de fapt, cu maşina ei

O femeia a avut parte de o surpriză colosală în momentul în care a vrut să se urce în mașina personală. Mesajul pe care l-a descoperit pe parbriz a lăsat-o fără cuvinte și a enervat-o la culme, imaginile devenind imediat virale pe internet.

Șoferii au parte mereu de tot felul de experiențe care îi marchează, fie că este vorba despre unele bune sau despre unele mai puțin bune. Același lucru îl putem spune și despre o tânără care s-a trezit cu un mesaj crucial prins de parbrizul mașinii. În momentul în care l-a citit, aceasta nu a mai știut cum să reacționeze.

VEZI ȘI: Ce mesaj a primit un bărbat care și-a parcat mașina pe trotuar. Imaginile cu biletul au devenit virale

Ce mesaj a fost lăsat pe parbrizul femeii

Daisy, o tânără din Marea Britanie, nu va uita niciodată experiența prin care a trecut în urmă cu puțin timp. Aceasta s-a trezit într-o dimineață la începutul acestei luni și a dorit să se deplaseze către o anumită destinație. Din păcate, lucrurile nu au mers conform planului, deoarece a primit un mesaj care a făcut-o să se gândească de două ori înainte de a pune mâna pe mânerul mașinii.

Pe parbriz se afla un plic alb, pe care era scris un mesaj cu pixul, autorul folosind litere de tipar. Acesta susținea că și-a făcut nevoile pe mașina femeii, inclusiv pe mânerul pe care aceasta ar fi trebuit să îl atingă pentru a putea intra în automobil. În cele din urmă, persoana în cauză și-a manifestat părerea de rău, urându-i șoferiței sărbători fericite.

„Îmi pare rău pentru faptul că mi-am făcut nevoile pe mașina ta și că am murdărit-o, inclusiv pe mâner. Crăciun fericit!”, scria pe plic, potrivit thesun.co.uk.

Mesajul lăsat pentru Daisy pe parbrizul mașinii. Foto: TikTok

CITEȘTE ȘI: Șocul pe care l-a trăit un bărbat chiar de ziua lui. A găsit scris pe mașină următorul mesaj: ”M-ai lăsat gravidă”

Femeia nu a rămas indiferentă și a postat imediat un videoclip pe TikTok, unde le-a arătat tuturor cele întâmplate. Aceasta a mărturisit că nu înțelege dacă este sau nu vorba despre o glumă și de ce ar vrea cineva să își facă nevoile pe mașina sa.

„Nu înțeleg. Este vreo glumă proastă? Crăciun fericit?!”, a spus Daisy extrem de supărată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *