O doctorita a reusit sa slabeasca 45 de kilograme. Acum a dezvaluit cele 5 trucuri care au ajutat o

Emi Hosoda este doctorița care a reușit să slăbească un număr de 45 de kilograme, totul în urma unei diete personalizate și a câtorva reguli esențiale de care a ținut cont. Persoanele care și-au propus să câștige lupta kilogramelor în plus nu trebuie să numere caloriile, ci doar să țină cont de alte criterii. Care sunt acestea, le-a făcut publice chiar medicul care le-a și pus în aplicare. 

Kilogramele în plus reprezintă o adevărată problemă pentru tot mai multe persoane. Din diverse cauze, oamenii se confruntă cu obezitatea, care atrage după sine mai multe probleme de sănătate. În acest caz, nu primează doar aspectul fizic, ci și starea propriului organism și a creierului. Totuși, dacă ai avut nenumărate tentative de slăbit sau te afli pentru prima dată în acest punct, trebuie să ții cont de cele 5 criterii care te vor ajuta să duci la bun sfârșit procesul de slăbit și să obții rezultatul mult dorit. (AFLĂ ȘI: MONICA ANGHEL, SECRETUL SILUETEI SALE! CUM A REUȘIT SĂ SLĂBEASCĂ ȘI CUM ÎȘI PĂCĂLEȘTE POFTELE. „AM NIȘTE REȚETE…”)

Cum a reușit medicul Emi Hosoda să slăbească 45 de kilograme

Ani de-a rândul, femeia a dus o luptă cu kilogramele în plus. Aceasta a luat în considerare mai mulți factori, apoi și-a personalizat dieta, ajutându-se de pregătirea sa profesională și domeniul în care activează. Emi Hosada s-a raportat și la genetică și micorbiomul intestinal.

Doctorița Emi Hosoda a ținut să precizeze cât de important este să ne raportăm la cantitatea de zahăr pe care o consumăm. Astfel, ea a explicat că zahărul consumat în exces este depozitat sub formă de grăsime. De asemenea, în procesul de slăbire, medicul nu și-a calculat caloriile și a evitat să își stabilească obiective. (CITEȘTE ȘI: METODA 222. TRUCUL CARE TE AJUTĂ SĂ SLĂBEȘTI 10 KILOGRAME ÎN 14 ZILE)

Sfaturi pentru a slăbi. Sursă foto: Pixabay

În schimb, medicul a oferit 5 criterii care au ajutat-o să piardă în greutate și să ajungă la greutatea mult dorită.

1. Contează cantitatea de zahăr, ci nu numărul de calorii.

2. Hidratarea este necesară, așadar este important să beți suficientă apă.

3. Nu trebuiesc numărate caloriile.

4. Antrenamentul de forță este necesar.

5. Trebuie să aveți grijă la orele de somn și să dormiți suficient.

Nu în ultimul rând, medicul Emi Hosoda a recomandat persoanelor care vor să slăbească să consume între 15 – 30 de mililitri de apă pe kilogramul greutății corporale. De asemenea, persoanele active tind să consume mai multă apă decât cele sedentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *