Nu le-ați văzut așa niciodată! Te tăvălești de râs! Sexy-vedetele au făcut-o și pe asta!

Cu bigudiurile-n păr! Așa le-a surprins CANCAN.RO pe unele dintre cele mai reprezentante sexy-vedete ale showbiz-ului autohton. Că au uitat de ele, că nu le-a păsat, că s-au grăbit, nu mai contează, imaginile sunt, de-a dreptul, haioase. Așa că topul pe care vi-l propunem de această dată chiar este unul inedit. Timpul e tare prețios în zilele astea, așa că haideți să dăm un ochi peste ilustratele hazlii.

CANCAN.RO vă prezintă un nou TOP. Tot despre sexy-vedete este vorba, doar că, de data asta, nu le-am mai ”dezbrăcat”. Sunt chiar bine îmbrăcate, nimic sexy, în aparență. Părul prins în bigudiuri este acum ”cheia succesului”. Frumoasele showbiz-ului au ieșit la aer cu părul făcut, dar fără să renunțe la acele accesorii de ondulare. Și nu arată deloc rău.

(CITEȘTE ȘI: TOP 40 FETE ÎMBRĂCATE, DAR CU ”BUTONAȘII” LA VEDERE! CINE ”ÎNȚEAPĂ” MAI TARE DINTRE HARRA, BABS, RAMONA OLARU SAU IULIA VÂNTUR?)

Sexy-vedetele showbiz-ului s-au întrecut, pe stradă, în bigudiuri! Cine prinde podiumul?

Graba cică strică treaba, ei, acum nu a mai fost chiar așa. Vedetele surprinse de CANCAN.RO sunt haioase, de nu-ți mai poți lua ochii de la ele. Nu le este deloc jenă, n-au de ce, merg cu năsucul pe sus, mândre de ele. Câteva ies, totuși, în evidență. Nicoleta Luciu ar conduce, clar, topul. Bigudiurile sunt uriașe și vizibile și de pe lună. Ba au chiar și o culoare stridentă, galben-vernil, care-ți ia ochii. Nici cu Andreea Bănică nu ți-e rușine, cum nici cu Andreea Raicu.

(NU RATA: TOP SEXY-VEDETE CARE AU TURNAT ÎN ELE PÂNĂ CÂND S-AU FĂCUT PRAF! IA MAI BEA UN PĂHĂREL…)

Dar să le lăsăm pe cele 20 de ”piese” care se întrec într-un top spectaculos: Loredana Chivu, Andreea Marin, Iulia Vântur, Andra Măruță, Cristina Rus, Anna Lesko, Loredana Groza, Andreea Raicu, Simona Sensual, Adelina Chivu, Deea Maxer, Iuliana Tudor, Claudia Pavel, Amalia Enache, Raluca Lăzăruț, Adelina Postelnicu (Heaven), Mihaela Rădulescu, Andreea Bănică, Diana Munteanu, Nicoleta Luciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *