Nu este o greșeală! O femeie a aflat că este atât mama, cât și… unchiul fiicei ei! Cum e posibil așa ceva

Deși pare o poveste desprinsă din filme, este reală! O femeie a descoperit faptul că este atât mamă, cât și unchi pentru fiica ei. Și nu este singurul caz! Până în prezent, au fost descoperite 20 de altfel de persoane care se află în aceeași situație. Iată explicațiile mai jos, în articol.

Pare o himeră, dar este cât se poate de real. O femeie a descoperit, în urma unor teste ADN, faptul că este atât mamă, cât și… unchi pentru fiica ei. Un expert în genetică a mărturisit că femeia respectivă nu este singura care se află în această situație, ci există chiar 20 de cazuri care au fost documentate și confirmate în acest sens.

Lumea medicală a fost pur și simplu eclipsată de această descoperire, pentru că nimeni nu se aștepta ca o persoană de sex feminin să fie atât mamă, cât și unchi pentru propria fiică. În tratatele științifice, aceste persoane sunt catalogate drept „oameni-himere”, adică persoane care dețin ADN de la mai mult decât un embrion.

Vezi și SPERIATĂ CĂ PE DATA DE 21 A FIECĂREI LUNI AUDE SUNETE CIUDATE NOAPTEA, ÎN BUCĂTĂRIE, ACEASTĂ FEMEIE A INSTALAT O CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE. IREAL CE A VĂZUT

Juan Yunis, un expert al testelor ADN în Columbia, susține faptul că nu se cunoaște, însă, cât de dese sunt aceste cazuri. Deși până în acest moment au fost documentate și confirmate 20 de astfel de situații, nu se cunoaște cu exactitate cât de comun este fenomenul: „Nu știm cât de frecvente sunt”.

”Există posibilitatea să fie mai multe (n.r. mai multe cazuri decât cele 20 deja descoperite). Poate avea o influență mare asupra vieții unui individ”, mai spune Juan Yunis.

Acest fenomen poate apărea când genele unui geamăn sunt absorbite de cel care supraviețuiește.

Cum a aflat femeia că este mamă și unchi pentru fiica ei

Copilul a fost supus unui test de paternitate, iar mama lui a făcut, de asemenea, analize de sânge din care a reieșit faptul că are și alt tip de ADN – și anume cel al unui bărbat. Deși inițial s-a crezut că s-ar fi produs o încurcătură, specialiștii au realizat că femeia poartă ambele gene.

În altă ordine de idei, expertul Yunis a întâlnit și cazul unei femei în vârstă de 52 de ani, Karen Keegan, care a fost supusă unui transplant de ficat. În urma testelor, s-a descoperit faptul că este „himeră tetragametică”. Genele femeii erau, practic, un amestec din patru ovule și spermatozoizi, fuziunea având loc în timpul când mama ei era însărcinată cu ea, arat Dailystar.co.uk.

Citește și O FEMEIE DE 56 DE ANI A ADUS PE LUME COPILUL FIULUI EI: ”A FOST O EXPERIENȚĂ SPIRITUALĂ”

Sursă foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *