Nu este o eroare! Ireal cu câți lei se vinde 1 kilogram de ceapă în Piața Bucur Obor din București acum, cu 9 zile înainte de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, motiv pentru care românii au început deja să cumpere cele necesare pentru masa de sărbătoare. Știind că cererea este mare, mulți comercianți au mărit prețurile, exemplu fiind și situația de astăzi. În Piața Obor din Capitală, suma cerută de vânzători pentru kilogram de ceapă a ajuns ireal de mare. Ca urmare, mulți internauți s-au arătat profund nemulțumiți. 

Zilele acestea, Asociația pentru Protecția Consumatorilor a comunicat, prin intermediul paginii lor oficiale de Facebook, mai multe nereguli găsite în Piața Obor. Printre acestea, se numără prețurile la mușchiulețul de porc, care ajunge până la 40 de lei, un kilogram de orez, 15 lei sau chiar prețul incredibil al unui kilogram de ceapă, respectiv șase lei!

Prețul unui kilogram de ceapă în Piața Obor din București. Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Cât a ajuns să coste un kilogram de cozonac în decembrie 2022. Alimentul „vedetă” este mai scump cu aproape 20% față de anul trecut)

De necrezut! Cum au reacționat internauții când au văzut prețul cerut pentru un kilogram de ceapă, la taraba din Piața Obor

Ținând cont că majoritatea alimentelor s-au scumpit, iar nivelul de trai din România este departe de a fi unul bun, mulți internauți au criticat imediat prețul din Piața Obor pentru ceapă, spunând:

„Noi, românii, suntem săraci și nu ne permitem 6 lei kg de ceapă, carne, fasolea etc.

Românii mănânc toate reziduurile care sunt mai ieftine, cine va cumpăra nu știm, știm căci avem datorii lunare care nu ne permitem. Rușine românilor care își bat joc de romani”

„Ceapă la a treia mâna. De la samsari”, „Să o mâncați sănătoși că poate vă dau lacrimile!”, sunt doar câteva dintre comentariile românilor supărați pe prețul kilogramului de ceapă.

(CITEȘTE ȘI: Prețuri de sărbători! Câți lei au ajuns 1 kilogram de ceafă și 1 kg de mușchiuleț de porc, acum, în București)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *