Nu este o eroare! Câți lei costă 1 kilogram de tobă în Mega Image, Cora și Carrefour

Toba reprezintă un aliment „vedetă” care se regăsește des pe mesele românilor, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă.  Iată cât a ajuns să coste un singur kilogram de tobă în Mega Image, Cora și Carrefour!

În ultimul an, prețurile la alimente au crescut excesiv, iar buzunarele românilor au fost afectate. Pe lângă acestea, se mai adaugă și sumele pe care le au de plătit la facturi sau pentru alte servicii. Cum sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, românii ies în număr cât mai mare la cumpărături, pentru a-și face „provizii”. Printre alimentele pe care le achiziționează, pentru masa de Crăciun, de pildă, se află și toba.

Vezi și CÂȚI LEI COSTĂ UN SET DE GLOBURI PENTRU BRADUL DE CRĂCIUN ÎN SUPERMARKET-URILE CORA ȘI CARREFOUR DIN BUCUREȘTI

Cât costă un kilogram de tobă la Mega Image?

Persoanele care doresc să își facă cumpărăturile de la Mega Image și își doresc să achiziționeze și câteva sute de grame de tobă, pot alege din mai multe tipuri. De pildă, o sută de grame de tobă costă 5,93 lei. Un kilogram ajunge să coste 59,30 de lei.

Un kilogram de tobă se poate cumpăra cu 59,30 de lei de la Mega Image

Vezi și PREȚURI DE SĂRBĂTORI! CÂȚI LEI AU AJUNS 1 KILOGRAM DE CEAFĂ ȘI 1 KG DE MUȘCHIULEȚ DE PORC, ACUM, ÎN BUCUREȘTI

Cât costă un kilogram de tobă în Cora?

Un kilogram de tobă costă, în Cora, între 43,79 de lei și 52,39 de lei. Pentru cei care doresc toba clasică, prețul este de 4,90 lei pentru o sută de grame. Toba de curcan costă 5,24 lei, tot pentru o sută de grame, sau 4,38 lei, depinzând de la brandul de la care cumperi.

Toba poate fi achiziționată și din Cora

Un kilogram de tobă, în Carrefour, costă 51 de lei

În Carrefour, o sută de grame de tobă costă 5,10 lei (51 de lei/kilogram). Astfel, persoanele care doresc să se înfrupte din acest aliment-„vedetă” al sezonului îl pot achiziționa la diferite prețuri, în marile lanțuri de supermarketuri sau hipermarketuri.

51 de lei costă un kilogram de tobă în Carrefour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *