Nu e banc! Ce a pățit un bărbat din Suceava, după ce a sărit gardul soacrei și și-a furat propria mașină

La asta nu te-ai fi așteptat! Un bărbat din județul Suceava s-a ales cu dosar penal, după ce și-a furat propriul autoturism din curtea soacrei sale. Femeia a sunat la 112 odată ce a văzut că bărbatul ar fi sărit gardul, a folosit cheia de rezervă și a plecat cu mașina. Iată detaliile mai jos, în articol.

O „pățanie” a avut loc în comuna Satu Mare din județul Suceava. Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce ar fi sărit gardul locuinței soacrei sale, apoi și-a luat mașina proprie și a plecat cu ea. Femeia a sunat la 112, pentru a raporta această situație. Soția și copiii bărbatului ar fi fost prezenți la întreaga scenă, în locuință.

Vezi și GESTUL UNUI BĂRBAT SĂRMAN DIN SUCEAVA NE OFERĂ O LECȚIE DE VIAȚĂ FIECĂRUIA DINTRE NOI! CE A FĂCUT DUPĂ CE O FEMEIE I-A ÎNTINS 10 LEI

Ar fi sărit gardul, a pus cheia de rezervă în contact și a plecat cu autoturismul

Pare un banc, dar nu e! Un bărbat din județul Suceava s-a ales cu un dosar penal, după ce și-a furat propria mașină din curtea soacrei. Soția și copiii acestora au venit pe proprietarea respectivă, după ce au avut o ceartă cu bărbatul. Furios tare, suceveanul ar fi sărit gardul proprietății soacrei sale, a pus cheia de rezervă în contactul propriei mașini și a plecat cu ea. Acesta deține două autoturisme, înregistrate pe numele lui.

Soacra bărbatului a sunat imediat la 112, pentru a raporta cele întâmplate. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu și furt în scop de folosință, arată realitatea.net.

Nu se cunoaște de la ce a pornit cearta între soți.

Citește și S-A DAT ALARMA ÎN SUCEAVA. POLIȚIȘTII AU FOST NEVOIȚI SĂ TRAGĂ 23 DE FOCURI DE ARMĂ PENTRU A OPRI UN CONDUCĂTOR AUTO

Sursă foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *