“Nu e antrenor, e prietenul de grătar al jucătorilor!” Mihai Pintilii, făcut praf de un fost oficial al FCSB

Helmuth Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, susține că Mihai Pintilii nu este, sub nicio formă, antrenor al roș-albaștrilor, ci doar “prietenul de grătar al jucătorilor”.

De ședințele de pregătire ale FCSB-ului se ocupă, în prezent, Mihai Pintilii și Leo Strizu. Roș-albaștrii merg foarte bine sub comanda lor, însă Helmuth Duckadam este sceptic că cei doi au vreo putere de decizie privind alcătuirea primului “11”.

(VEZI AICI: BANII TRAG LA CEI BOGAȚI! GIGI BECALI, OFERTE PENTRU DOI FOTBALIȘTI: „VÂND, CUMPĂR, AȘA FAC EU!”)

Mihai Pintilii, distrus de Helmuth Duckadam

În cel mai recent interviu, Helmuth Duckadam l-a pulverizat, fără niciun regret, pe Mihai Pintilii, pe care l-a acuzat că este un simplu executant, dar și prieten cu jucătorii.

Mihai Pintili nu este antrenor. De ce să ne ascundem după degete? Pintili este doar prieten cu jucătorii. Din păcate, în România, încă şi mulţi ani de acum înainte vor fi acele atmosfere plăcute de grătar, de prietenie cu jucatorii. Nu ai cum să fii un antrenor care să aibă o anumită relaţie cu un jucător, chiar mai distantă. Aici trebuie să fii prieten cu soţia, cu fratele, cu neamurile, ne întâlnim la grătar şi atunci jucatorul trage pentru antrenor”, a declarat Helmuth Duckadam.

Fostul mare portar este ferm convins că echipe e alcătuită de Gigi Becali, în niciun caz de cuplul Strizu – Pintilii.

A spus-o foarte clar Leo Strizu, echipa o face patronul. Ceilalţi sunt antrenori care antrenează această echipă”, a mai spus Hemluth Duckadam, la Orange Sport.

Gigi Becali: “Eu sunt stăpânul și toată lumea trebuie să-mi slujească”

“Sunt manager general acum. Hagi stă și pe bancă, eu n-am dreptul să stau pe banca. Se vede mai bine jocul de sus. N-am zis că fac eu echipa. Am zis ‘știți cine face echipa’, e o diferență. Nu mai stau să filozofez despre chestiunea asta. Eu sunt stăpânul și eu stăpânesc și toată lumea trebuie să-mi slujească. Eu nu mă duc să fac lucruri tehnice, nu mă duc la antrenamente. Eu doar văd cum arată oastea mea, cine poate și cine nu. Eu i-am ales pe luptătorii ăștia și pot să-mi dau seama”, a spus, recent, Gigi Becali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *