Noi detalii cutremurătoare despre moartea fostului concurent de la Chefi la Cuțite, Iulian Juncănaru! Ce s-a întâmplat, de fapt

Ies la iveală noi detalii despre stomatologul vedetelor, Iulian Juncănaru. Tânărul, în vârstă de 39 de ani, a participat în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ce i-a adus moartea.

Vestea că Iulian Juncănaru s-a stins la doar 39 de ai, a cutremurat pe toată lumea. Colegi, foști colegi, membri ai familiei sunt șocați și profund afectați de trecerea în neființă a stomatologului, cunoscut și ca „stomatologul vedetelor”. În trecut, Iulian a participat și la „Chefi la cuțite”, în sezonul 8, când i-a impresionat pe jurați cu preparatele sale, dar și cu povestea lui de viață.

Acum, toți cei care l-au cunoscut trăiesc doar cu amintirea lui. Colegii de la clinica unde lucra Iulian nu-și pot reveni după aflarea veștii tragice, și au transmis un mesaj emoționant.

”Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie.

Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor. Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”, au transmis colegii medicului.

Iulian Juncănaru / foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Doliu la Chefi la Cuțite! Iulian Juncănaru a murit)

Cauza morții stomatologului

Din primele investigații, Iulian ar fi suferit cel mai probabil un stop cardio-respirator. Se știa faptul că Iulian  se confrunta cu probleme cardiace. Prietenii acestuia sunt îngenunchiați de durere și au transmis câteva cuvinte despre el.

„Juncănaru Iulian, Cerul să se bucure de tine, prietene! Din #OmulÎnger ai devenit #ÎngerulOmului! Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore! Odihnește-l Doamne în Sânul lui Avraam! / Cum o să uităm clipele petrecute , cum ai lăsat toate realizările tale și toate eforturile depuse? Prea tânăr ai părăsit aceasta viață și ai lăsat un gol imens familiei și prietenilor . Dumnezeu sa aibă grijă de sufletul tău! Drum lin printre îngeri drag prieten!/ Pentru noi rămâi acel om pe care mulți și-l doresc aproape. Drum lin alături de îngeri./ Drum bun dragul meu prieten/”, sunt doar o parte din mesajele prietenilor.

(Vezi și:Florica Boboi, primele declarații după finala Chefi la Cuțite! Ce va face cu premiul în valoare de 30.000 de euro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *