Nimeni nu se aștepta la asta! Carmen de la Sălciua, gest inedit pentru o fană în prag de sărbători

Carmen de la Sălciua (33 de ani) a decis să facă un gest inedit una dintre fanele sale. Cântăreața a dezvăluit recent ce le-a pregătit doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc ce surpriză de proporții urmează să le facă. Artista urmează să facă o mega-extragere cu un premiu fabulos, iar una singură va fi cea câștigătoare. 

Carmen Maria Racolța, cunoscută sub numele de Carmen de la Sălciua, le face o surpriză imensă fanelor. Artista va oferi o rochie de mireasă pentru o domnișoară care plănuiește să se mărite în anul 2023. Nu este vorba despre orice fel de rochie, ci una de prințesă, cu o trenă extrem de lungă, dantelă și un model impresionant.

„Ho ! Ho ! Ho ! Te măriți la anu’? Nu ți-ai găsit rochia pe care sa o simți “the one”?”, este felul în care a început cântăreața să facă anunțul cel mare.

Rochia purtată de Carmen de la Sălciua la nuntă. Sursă foto: Instagram

Chiar în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, artista va spune cui îi va dărui superba rochie de mireasă.

(CITEȘTE ȘI: Vedetele din România care s-au transformat radical. Cum arătau Carmen de la Sălciua sau Inna înainte de intervențiile estetice)

Carmen de la Sălciua a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară

Carmen de la Sălciua s-a măritat cu Marian Cocheș în mare secret. La eveniment au participat doar persoane extrem de apropiate și nașii. Este pentru a doua oară când artista îmbracă rochia de mireasă.

Carmen de la Sălciua în ziua nunții, alături de soțul ei, Marian Corcheș

Prima dată a ajuns în fața altarului alături de Culiță Sterp, cu care a avut o căsnicie de doar doi ani. Ulterior, artistul și-a refăcut viața alături de Daniela Iliescu. Tot în anul 2022, cântărețul i-a pus marea întrebare partenerei sale, iar răspunsul a fost un „da” hotărât.

(CITEȘTE ȘI: Carmen de la Sălciua a recunoscut! Adevăratul motiv pentru care artista poartă peruci și a renunțat la unghiile lungi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *