Nicolae Guță, apariție de senzație la un concert. Ce „coroană” a purtat „regele”

Zilele acestea, Nicolae Guță a apărut la un concert într-un mare fel. Imaginile cu manelistul au devenit imediat virale pe rețelele de socializare. „Vedeta” spectacolului a fost, de departe, „coroana” pe care a purtat-o.

Nicolae Guță a arătat, încă o dată, că are „valoare” și „coroană”. „Regele”  a venit la un concert cu un accesoriu inedit pe cap, un fel de „coroană” făcută din bancnote de euro, prinse de capul său cu o cravată.

Un înviat la eveniment a surprins imaginea de „neiertat” cu manelistul și a pus-o imediat pe rețelele de socializare, unde fanii lui Nicolae Guță au spus, bineînțeles, că „regele tot rege rămâne”.

Nicolae Guță și-a făcut „coroana” din bancnote. Sursă foto: TikTok

(CITEȘTE ȘI: Cum a reacționat Nicolae Guță atunci când a încercat să bage un „maldăr” de bani în buzunar. Manelistul a izbucnit!)

Nicolae Guță a fost încoronat „rege” al maneliștilor

În anul 2004, maneliștii au ales cine este „regele” lor, moment în care Nicolae Guță și-a primit coroana de aur. Aceasta cântărește câteva kilograme și a fost obținută de manelist după o înfruntare cu Adrian Minune.

Evenimentul a avut loc în cadrul unui spectacol „Miss Piranda”, la Sala Polivalentă, unde au participat mai bine de 5.000 de oameni. Regina a fost, bineînțeles, Sorina, soția lui din vremea aceea.

Nicolae Guță a fost încoronat în anul 2004 de către fanii manelelor, printr-o adevărată competiție. Sursă foto: Facebook

La câțiva ani după ce Nicolae Guță a fost „încoronat”, Florin Salam s-a ridicat enorm în industrie, amenințând că îi va lua titlul lui Nicolae Guță. La momentul actual, fanii acestui gen muzical s-au împărțit în două tabere: cei care îl recunosc pe Florin Salam ca rege și cei care îl susțin negreșit pe Nicoale Guță.

(CITEȘTE ȘI: Sorina Guță, operată de urgență! Ce a pățit prima soție a manelistului Nicolae Guță)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *