Narcisa Suciu i-a dat ultimatumul! Ce i-a interzis tatălui său să facă înainte să moară: ”Încearcă, să vedem ce iese!”

Narcisa Suciu a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre regretele pe care le are, dar și despre amintirea ce o leagă de tatăl său. Iată ce condiție i-a pus aceasta bărbatului imediat după moartea mamei sale.

Nu mai este niciun secret faptul că Narcisa Suciu este una dintre femeile din România care a atras atenția multora datorită experiențelor sale de viață. Aceasta a făcut primele declarații despre moartea tatălui său și despre cel mai mare regret al său în ceea ce îl privește pe bărbat.

VEZI ȘI: Narcisa Suciu, la un pas de moarte. Artista a fost operată de urgență

Ce condiție i-a pus Narcisa Suciu tatălui său înainte ca acesta să moară

Tatăl Narcisei Suciu și-a dorit să își refacă viața la numai un an după ce mama femeii se stinsese din viață. Acest lucru nu a fost deloc pe placul Narcisei, motiv pentru care s-a împotrivit imediat. Acest lucru l-ar fi determinat pe părintele său să renunțe la viață și să piardă lupta cu aceasta mult mai repede.

„Tata după un de la moartea mamei mi-a spus că este timpul să aducă pe cineva nou în casă și i-am spus ‘peste cadavrul meu’, încearcă numai să vedem ce iese. Probabil nu-l pierdeam atât de devreme și pe el, probabil nu mai avea motiv să trăiască”, a spus Narcisa Suciu în cadrul unui podcast.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a lăsat Narcisa Suciu „vrăjită” de cel care i-a devenit soț. Ce valori finlandeze au atras-o pe artista din România

Narcisa are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale. Aceasta susține că a fost o femeie care a muncit foarte mult de-a lungul anilor și că era dispusă să facă orice pentru copiii săi. Din păcate, aceasta s-a stins din viață din cauza cancerului pentru care nu exista un tratament.

„Cancer. Este cuvântul cu „c” care pe vremea aia era o condamnare la moarte, acum nu mai e așa. Sunt niște sertare cu amintiri foarte bine închise și care nu apar. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău și în care era mai puțin activă, decât de obicei, dar altfel dormea extrem de puțin, avea 4 copii. Se culca ultima, doar după ce intram toți în casă și se trezea prima. Muncea foarte mult. Era foarte harnică”, a mărturisit cântăreața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *