Motivul pentru care Gabriel Apostol, fostul concurent de la „MasterChef”, s-a sinucis. Ce l-a împins să recurgă la acest gest

Gabriel Apostol, fostul concurent de la „MasterChef”, și-a pus capăt zilelor. Bărbatul de 45 de ani a murit în ambulanță, în drum spre un spital din București, după ce și-a injectat benzină în vene. Un avocat care a avut ocazia să îl cunoască pe Gabriel Apostol a făcut dezvăluiri pe o rețea de socializare, despre momentele grele prin care a trecut fostul participant al show-ului culinar.

În data de 1 Decembrie 2022, de Ziua Națională a României, Gabriel Apostol, fost concurent la show-ului culinar „MasterChef” și judecător, și-a pus capăt zilelor. Bărbatul în vârstă de 45 de ani și-a injectat benzină în vene. Soția acestuia a sunat imediat la 112, un echipaj a venit la locuința din Argeș și a fost transportat la Spital Clinic de Urgență Pitești. Fiind în stare gravă, medicii au decis să îl transfere la București. Însă, pe drum, în timp ce era intubat și ventilat, a decedat.

Un avocat care l-a întâlnit pe Gabriel Apostol a povestit cum au intrat în contact, dar și detalii despre viața sa personală.

”Pe Gabi Apostol l-am cunoscut în urmă cu câțiva ani când m-a contactat în urma unei poezii pe care o postasem pe FB și își găsise în el ecou. Desigur, ca judecător îl știam mai demult, dar atunci am avut cu el pentru prima dată o întâlnire tet-a-tet. Auzisem deja de isprăvile lui de care vuia toată presa și anume de altercația dintr-o benzinărie cu niște polițiști, lucru care m-a mirat peste marginea mirării întrucât îl știam un om cuminte și la locul lui. Ne-am întâlnit la vechea Ceainărie din Pitești, moment în care am realizat că este foarte agitat. Sau, mai degrabă, surescitat”, își începe avocatul mărturisirea pe rețelele de socializare.

Vezi și  PRIETENII LUI IOAN, BĂIATUL DE PREOT CARE S-A SINUCIS, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE. DE CE AR FI RECURS TÂNĂRUL LA GESTUL NECUGETAT

Dezvăluiri despre viața privată a lui Gabriel Apostol: Avea mari probleme cu unul dintre copii”

Avocatul a povestit faptul că fostul concurent de la „MasterChef” a avut parte de o copilărie dură și susține că tatăl lui a fost o fire autoritară, nelăsându-l să își urmeze calea pe care și-o dorea. El și-ar fi dorit să ajungă șahist, însă, drumul vieții l-a purtat spre o altă sferă de activitate. Mai mult decât atât, bărbatul trebuia să facă multe deplasări în București, pentru că unul dintre copiii săi se confrunta cu probleme de sănătate.

”Mi-a povestit, cu această ocazie, că problemele lui se trag în mod special din copilărie, întrucât a avut un tată extrem de autoritar care, printre altele, nu l-a lăsat să urmeze cariera pe care și-o dorea. Printre altele mi-a spus că ar fi vrut să urmeze o carieră de șahist, în adolescență obținând chiar o remiză la un simultan susținut de Elisabeta Polihoniadre. Și că justiția este a doua nenorocire care s-a abătut asupra lui.

Știam, pe de altă parte, că avea mari probleme cu unul dintre copii, fiind pus în situația de a se deplasa aproape zilnic la București pentru probleme medicale, context în care a avut loc și scandalul de care am pomenit mai sus. M-am mai întâlnit în câteva rânduri cu el, apoi l-am văzut făcându-și apariția într-un concurs de Master Chef”, a continuat avocatul să povestească.

Citește și  CRIMĂ URMATĂ DE SINUCIDERE, ÎN DOLJ. UN BĂRBAT DE 50 DE ANI ȘI-A UCIS CONCUBINA, IAR APOI S-A SINUCIS

Fostul concurent de la „MasterChef” a fost suspendat din funcție pentru câteva luni

Din cauza problemelor pe care le-a avut cu legea, Gabriel Apostol a fost într-un impas în cariera sa de judecător: a fost la un pas să fie exclus din magistratură. Pentru că era o persoană capabilă, s-a ales doar cu o suspendare ce a ținut câteva luni. Apoi a revenit pe poziție.

„Pus în situația de a fi exclus din magistratură, colegii au adunat semnături în sprijinul lui arătând că în realitate este un judecător și un coleg cât se poate de capabil, dar pe care problemele au început să-l strivească sub greutatea lor.

Din fericire, cei responsabili au înțeles acest lucru, motiv pentru care s-a ales doar cu o suspendare de câteva luni. Încet-încet a revenit în magistratură și lucrurile păreau că și-au reintrat pe făgașul normal.

De o bună perioadă de timp nu am mai știut nimic de el pentru ca astăzi să citesc că a murit în ambulanța cu care era dus de urgență la București în urma înrăutățirii stării generale de sănătate. Aflu cu ocazia asta că, în urmă cu puțin timp, a avut o încercare de suicid care finalmente și-a produs efectul. Și m-a apucat o covârșitoare tristețe la gândul că acel ceva care i s-a întâmplat odată, demult, a fost ca un glonț tras în copilăria lui care i-a pătruns în inimă după ani și ani”, a mai scris avocatul.

„Uneori nu avem habar ce se întâmplă cu oamenii de lângă noi și se vădește la un moment dat că cei care păreau puternici sunt, de fapt, mult mai fragili decât ne-am fi putut imagina. Și mă-ngrozesc la gândul că poate lucrurile ar fi stat altfel dacă am fi avut ochi să vedem și am fi știut să îi fim mai aproape. Pentru că o sinucidere nu este niciodată înfrângerea unui singur om, ci o înfrângere a aproapelui. Dumnezeu să te ierte, Gabi! Pe tine și pe noi”, a conchis avocatul Florentin Sorescu, pe Facebook.

Sursă foto: capturi video Youtube (sezonul 4 „MasterChef”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *