MOȘ CANCAN Dăruiește a ajuns în comuna Copăceni din Ilfov. Copiii au parte de daruri de Crăciun

CANCAN.RO și partenerii săi, Medici pentru Romania și eMAG au adus bucurie în sufletul copiilor din mai multe familii nevoiașe, chiar înainte de Crăciun. Sute de jucării au ajuns în comuna Copăceni din Ilfov, la mai multe familii. Copiii s-au bucurat, la ceas de seară, și au ieșit nerăbdători să își ia cadourile din camionul plin cu jucării.

Unii, mai reticenți, au luat jucăriile și au stat nemișcați, parcă nevenindu-le să creadă.

”Ce sunt alea? Sunt organizatoare de școală. Hai, așa. Desfaceți și uitați-vă, puilor”, îi îndeamnă o femeie.

Un alt copil, ținut în brațe de tatăl său, ține o jucărie în brațe. Când încearcă să le prindă și pe restul, abia că poate să le mai țină.

Reporter: Și asta.

Mama copilului: Te mai vezi? E tot a ta. Nu te mai vezi deloc.

O altă fetiță a venit nerăbdătoare spre camion. Și-a luat jucăria și s-a dus încet spre casă.

Tatăl copilului: Ia. Poți, tati? Cum spui?

Copil: Mulțumesc!

Tatăl copilului: Să crești mare.

La o altă casă, cei mici s-au strâns lângă mașină și au rămas uimiți de jucăriile pe care le aveau în fața ochilor.

Copiii: Ia, uau.

Reporter: Vezi că nu e foarte ușoară cutia, dar nici foarte grea.

“Darurile nu sunt de la noi, sunt de la Moș Crăciun al copiilor, care este atât de darnic și de bun”

Camionul cu jucării a oprit în mai multe județe, acolo unde sute de copii s-au bucurat de jucăriile primite în dar, în prag de sărbători. Darurile au ajuns și în București, la Parohia Sfântul Gheorghe Nou. Preotul Bisericii le-a mulțumit organizatorilor campaniei, dar și celor care s-au implicat în acest demers.

“Le mulțumim celor care s-au implicat, astfel încât acum, aproape de ajunul Crăciunului, copiii pe care îi avem în asistența noastră social-filantropică să primească o jucărie, să mai primească și alte lucruri și ce putem să le dăm noi, căci nu sunt de la noi, sunt de la Moș Crăciun al lor, care este atât de darnic și de bun”, a spus preotul Parohiei Sfântul Gheorghe Nou din Capitală.

CANCAN.RO a demarat campania “Vine Moș Cancan, Cancan Dăruiește!” cu sprijinul unor parteneri comerciali de nădejde. Astfel, eMAG și Medici pentru România au ajutat ca visul celor mici să se împlinească în ajun de Crăciun, pentru că sărbătoarea nașterii Domnului Iisus Hristos înseamnă, înainte de orice, bunătate și ajutor.

Și anii trecuți, trustul Gândul a desfășurat campanii pentru copii, în prag de Crăciun și a distribuit cadouri și pachete cu alimente și jucării mai multor familii aflate în dificultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *