Monica Bîrlădeanu, zi de naștere departe de casă! Actrița a împlinit 44 de ani. Cum a petrecut vedeta

Monica Bîrlădeanu este sărbătorita zilei. Astăzi, actrița a împlinit 44 de ani și a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Vedeta a primit numeroase urări și gânduri bune încă de la prima oră a dimineții. De asemenea, buchetele de flori nu au lipsit nici ele, iar actrița s-a simțit specială. Aceasta a ales să își petreacă ziua de naștere departe de casă și a plecat în excursie.

Anul acesta, de ziua ei, Monica Bîrlădeanu și-a luat o vacanță. Încă din weekend-ul ce a trecut a pus pe pauză tot și a plecat să se relaxeze. Aceasta a decis că își va sărbători ziua de naștere în Ungaria și nu a regretat. Vedeta le-a mărturisit interanuților că a avut parte de momente frumoase și s-a arătat plăcut surprinsă de Budapesta.

Atmosfera de Crăciun și locurile pe care le-a vizitat au cucerit-o și i-au făcut o zi de naștere specială. Vedeta s-a răsfățat cu preparate delicioase, s-a bucurat de locurile pe care le-a vizitat și a împărtășit totul cu fanii săi din mediul online.

„Birthday weekend la Budapesta. Super experiență, absolut divină, în ciuda vremii ploioase. Hotelul cu servicii impecabile, camere superbe, dar ce-a ramas cu mine, de fapt, a fost o atmosferă de Crăciun incredibil de frumoasă, caldă, cu mirosuri sublime, care-mi amintește perfect de The Plaza Hotel din NY (cel din Home Alone).Bineînțeles că am fost și la NY Cafe din interiorul hotelului, că doar tot social media a căzut de acord cum ca ar fi cea mai frumoasă cafenea din lume. Și sunt de acord: este!”, le-a mărturisit Monica Bârlădeanu internauților.

(CITEȘTE ȘI: MONICA BÎRLĂDEANU A ŢINUT O DIETĂ HORROR: „NU AŞ RECOMANDA-O NIMĂNUI!” REGIMUL DRASTIC A FĂCUT-O SĂ…)

Monica Bîrlădeanu, într-o formă de zile mari la 44 de ani

Trecerea timpului nu o sperie pe Monica Bîrlădeanu. La 44 de ani, vedeta este într-o formă de zile mari. Actrița este atentă la felul în care artă și încearcă să se mențină cât mai bine. Este o împătimită a îngrijirii pielii, iar acest lucru se observă. Pe lângă asta, vedeta mai are un mic „secret” care o mențină tânără.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece.

Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe.”, declara Monica Bârlădeanu.

(VEZI ȘI: E FRUMOASĂ ŞI DORITĂ DE BĂRBAŢI, DAR SINGURĂ! MONICA BÎRLĂDEANU A DEZVĂLUIT DE CE NU S-A CĂSĂTORIT NICIODATĂ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *