Momente grele pentru Cristina Ciobănașu! Ce s-a întâmplat în familia actriței: „A fost operată pe cord”

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, traversează o perioadă mai dificilă. Un membru important din familie a trecut printr-o operație dificilă pe cord. Ce s-a întâmplat și ce a declarat actrița.

Actrița Cristina Ciobănașu le-a dat fanilor o veste tristă despre un membru al familiei care a fost operat pe cord. Cristina a declarat că a fost o operație grea, însă, totul este sub control, în prezent.

Mai exact, este vorba despre cățelul ei, Chani, care a fost operat pe cord. Actrița a postat o fotografie pe rețelele de socializare, alături de un mesaj, în care le povestea fanilor momentele dificile prin care a trecut, atât ea, cât și iubitul ei, Alexandru Mureșan.

Cristina Ciobănașu, despre starea de sănătatea a cățelului

Cristina Ciobănașu și iubitul ei au trecut printr-o perioadă foarte stresantă. Aceasta a mărturisit că operația prin care a trecut cățelulul lor a fost una grea și totodată, prima operație care a fost făcută în România, însă, din fericire, Chani este bine acum și se recuperează.

Roller Coaster emoțional… Ieri, Chani a fost operată pe cord… am avut inima cât un purice… din fericire, deși o operație grea, prima de acest fel făcută în România, Chani este acum bine. Mai avem de depășit un pas important și anume să nu facă efort, să nu se streseze și să nu se agite pentru câteva luni”, a transmis actrița prin intermediul contului de Instagram.

Mesajul pe care l-a transmis Cristina Ciobănașu pe Instagram / (foto: Instagram)

(CITEȘTE ȘI: Cristina Ciobănașu, probleme în paradis?! Ce o deranjează pe fosta logodnică a lui Vlad Gherman la noul ei iubit)

Cristina Ciobănașu, criticată de fani, după ce și-a asumat noua relație

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că actrița Cristina Ciobănașu se iubește de peste un an de zile cu stomatologul Alexandru Mureșan. Chiar dacă nu s-a afișat cu el încă din primele luni de relație, după ce a decis că este timpul să-și asume noua poveste de dragoste, decizia i-a cam deranjat pe fani.

Am încercat cât de mult am putut să nu iau în seamă hate-ul gratuit vizavi de noua mea relație… dar mi se pare mult… Vă rog frumos, cei care nu puteți să acceptați ideea, cei care nu puteți suporta să stați fără să judecați viața unor oameni, dați unfollow! Respect orice ființă și îmi doresc din toată inima același respect din partea voastră. Vă mulțumesc!”, a declarat în urmă cu ceva timp, Cristina Ciobănașu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *