Mitică Popescu este internat la Spitalul de Urgență Floreasca! Cu ce probleme de sănătate se confruntă celebrul actor 

Celebrul actor Mitică Popescu se confruntă cu unele probleme de sănătate, ce par destul de grave. Acesta a ajuns ieri la Spitalul de Urgență Floreasca, iar acum este internat și ținut sub atenta supraveghere a medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă?

Mitică Popesc este internat de ieri la Spitalul de Urgență Floreasca, din Capitală. Acesta a ajuns pe mâinile medicilor și se află în prezent internat în cadrul secției de Cardiologie. Se pare că marele actor se confruntă cu unele probleme la inimă. Medicii îi acordă îngrijirile medicale necesare și speră că vor face externarea curând.

Despre problemele de sănătate ale celebrului actor nu se știu prea multe. Se pare că acesta și-a dorit să țină totul departe de ochii curioșilor, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului. Medicii nu au oferit multe detalii, declarând doar faptul că actorul în vârstă de 86 de ani este în stare stabilă, cooperant și conștient.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient.”, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca.

(CITEȘTE ȘI: CE PENSIE ARE MITICĂ POPESCU. “DUPĂ 53 DE ANI DE ACTIVITATE…” ARTISTUL A SPUS, ÎN SFÂRȘIT, ADEVĂRUL)

Mitică Popescu rabdă frigul în casă

Recent, înainte cu numai câteva zile de a ajunge pe mâinile medicilor, Mitică Popescu vorbea despre condițiile grele în care trăiește. Acesta se plânge de frigul din casă și spune că pentru a se încălzi este nevoit să pună mai multe haine groase pe el.

„Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri, e cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are, nu se încălzește deloc în casă.

Eu nu am calorifere, am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura! Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig.”, declara Mitică Popescu.

(VEZI ȘI: MITICĂ POPESCU, LA UN PAS SĂ AJUNGĂ PREOT: ”AM FOST ȘI BĂIAT LA ALTAR!”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *