Mira și iubitul ei, Levi, primul Crăciun împreună! Dar să-i vezi pe părinții lor cum… Au pus țara la cale în numele îndrăgostiților!

În luna martie a acestui an CANCAN.RO anunța că Mira și-a găsit liniștea în brațele lui Levi Elekes, unul dintre cei mai experimentați vloggeri români. Nouă luni mai târziu, îndrăgostiții petrec sărbătorile de iarnă împreună. Și nu doar că se înțeleg de minune, dar părinții deja au planuri mari pentru artistă și iubitul ei. Mira și Levi sunt chiar surprinși de faptul că părinții lor urmează să petreacă Revelionul împreună!

În interviul acordat exclusiv pentru CANCAN.RO, artista și influencerul au vorbit deschis despre relația lor. Niciunul dintre amorezi nu se îmbată cu apă rece, păstrându-și doza de rațiune. Atât Mira, cât și partenerul de viață iau în calcul varianta unei eventuale separări și nu fac o dramă din asta. Dar până la un eventual moment „fatidic”, Levi și cântăreața se bucură de perioada festivă a Crăciunului.

Mira și Levi Elekes vorbesc deschis despre dedesubturile relației lor (Foto: captură video)

Levi Elekes și Mira, realiști din cale-afară: „E posibil să ne schimbăm!”

CANCAN.RO: Se vede clar că vă iubiți, dar vreau să pun o întrebare incomodă. Tehnic, se zice că dragostea durează trei ani. La voi e doar îndrăgosteală sau e forever?

Mira: Trăim și vedem, eu pe principiul ăsta merg. 

Levi Elekes: Noi așa spunem acasă, dar cum ai spus tu, tehnic trăim într-o lume în care se schimbă totul foarte rapid. Și nu-i foarte sănătos să îți dorești să se întâmple asta, doar dacă sunteți pe aceeași lungime de undă cam în totalitate. E posibil să ne schimbăm. Nu că îmi doresc, dar e posibil, tehnic e posibil.

Mira și Levi Elekes au tăinuit relația până în primăvara acestui an (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Ce faceți de Crăciun?

Mira: Mergem la munte cu prietenii. 

CANCAN.RO: Nu cânți, nu muncești?

Mira: De Crăciun nu!

( NU RATA: MIRA A LEVI(TAT) ÎN DRUM SPRE SALON! AFARĂ-I VOPSIT GARDUL, ÎNĂUNTRU-I LEOPARDUL? GÂNDURILE PAR SĂ FI PUS STĂPÂNIRE PE ARTISTĂ … )

Părinții îndrăgostiților au planuri mari pentru Mira și Levi Elekes: „Se înțeleg ei mai bine decât ne înțelegem noi doi!”

CANCAN.RO: De Revelion?

Mira: De Revelion se cântă. 

CANCAN.RO: Te duci după ea, Levi?

Levi Elekes: Nu știu, când mergem cu părinții?

Mira: După…

Mira s-a aflat precedent într-o relație de doi ani cu toboșarul său, Andrei Ivan (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Chiar, cum vă înțelegeți unul cu părinții celuilalt? 

Mira: Părinții noștri se înțeleg ei mai bine decât ne înțelegem noi doi.

Levi Elekes: Vă dați seama că fac Revelionul împreună?

CANCAN.RO: Și dacă acum vă pun la cale un copil despre care voi nu știți?

Mira: Eu sunt convinsă că ei au acolo discuțiile lor, dar noi îi anunțăm și le spunem «nu vă mai faceți planuri, vă anunțăm noi când e cazul!».

( CITEȘTE ȘI: MIRA DĂ DIN CASĂ DESPRE RELAȚIA CU LEVI ELEKES: “NU VREAU SĂ ÎNȚELEG!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *