“Milionarul lu’ Popeasca” a fost mângâiat pe chelie și… Banii contează! Vedeta cu corp de Baywatch nu se mai uită la episodul “Balconul”…

Milionarul care a poposit la ”devoratoarea Popeasca” în balconul plăcerii din Berceni a fost iertat de soția cântăreață celebră! E gata! Nu mai sunt probleme. Dovadă stau imaginile pe care CANCAN.RO – site-ul nr. 1 din România vi le prezintă în exclusivitate. N-au ținut cont de nimic și s-au atins în public, așa cum probabil doar Popeasca a mai făcut-o cu soțul vedetei cu corp din Baywatch.

Să nu ne facem iluzii: nici o femeie nu uită că a fost înșelată de partenerul ei. Dacă e o creștină adevărată, femeia, da, poate ierta asta, dar nu poate uita, cu excepția cazului cînd soțul milionar îi dă bani să-și facă o operație estetică pe creier.

Foarte probabil că nici celebra cântăreață cu corp de Baywatch nu a uitat că soțul ei milionar i-a umplut frigiderul cu carne ”Devoratoarei din Berceni”, doar că, între timp, e posibil ca ”Romeo de Berceni” să-i mai fi umplut și ei frigiderul cu carne maturată de vită, poate chiar cu carne de vită încălțată cu Baleganciaga.

(VEZI AICI: „PRINCIPALUL” E „FIERT” DE CÂND A VĂZUT-O PE TANTI CU PUȘTIUL! CE A PĂȚIT EX-AMANTA „REGELUI MEZELURILOR” DUPĂ APARIȚIA POZELOR CU TÂNĂRUL AFACERIST DIN BUZĂU)

Distracție la Uanderful cu sufletul de Las Fierbinți

Artista cu corp de Baywatch și suflet de Las Fierbinți a ieșit recent la Uanderful împreună cu soțul milionar. Fantoma ”Devoratoarei din Berceni” nu știm dacă i-a însoțit sau nu în club, pare că nu, căci între cei doi soți plutea o evidentă stare de bine, condimentată cu tandrețuri și alte delicatese tactile. Ea a fost atît de drăguță cu el, încît i-a pus mîna pe chelie, în public. Când atingi o chelie în public, se cheamă că e dragoste adevărată, căci nimeni nu atinge o chelie oarecare de plăcere, dar chelia persoanei iubite o atingi, așa cum atingi orice de la persoana iubită, fie că e vorba de corp, de cap sau de cardul de credit.

Milionarul pofticios și soția, tot timpul împreună (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Vă mai amintiți episodul „Balconul”?

Vă mai amintiți, probabil, episodul în care chelia milionarului ”Romeo” a fost surprinsă pe balconul ”Devoratoarei din Berceni”, doar că, după acel episod, Devoratoarea și milionarul au susținut că ei, de fapt, sunt rude (rude de gradul șaizeci și nouă, probabil) și că, în această calitate, se mai pupă uneori pe gură (după ce fac sex, desigur).

AICI POZĂ CU DEVORATAREA PE BALCON CU ROMEO

Milionarul, soț al celebrei cântărețe, și Ioana Popescu, în celebra scenă a balconului (Foto: CANCAN.RO)
Milionarul și Devoratoarea, în celebra scenă a balconului (Foto: CANCAN.RO)

(CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV “PRINȚESICA TURBO” RUPTĂ ÎN BĂTAIE DE “TERMOPANE”: A PRINS-O ÎN PAT CU FIUL UNUI MILIONAR DIN FOTBAL… DETALII DE LA MARTORI OCULARI!)

De data asta, milionarul nu mai poate susține că el și soția sa sînt rude, căci soții nu sunt rude, chiar nu sunt. Articolul 274 din codul civil interzice încheierea căsătoriei între rudele în linie dreaptă sau între cele în linie colaterală pînă la al patrulea grad inclusiv.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *