Milionara cu cei mai mari sâni din Capitală lovește din nou! Cum s-a dus la Mall ”sexy-patroneasa”!

Maya Marcu, „sexy-patroneasa”, arată top! A demonstrat-o chiar și zilele trecute în parcarea mall-ului Promenada. Paparazzii CANCAN.RO au surprins-o fix când se pregătea, probabil, pentru o sesiune de shopping. De 15 minute a avut nevoie pentru a coborî din al său Lamborghini Urus. Avem imaginile exclusive și vi le prezentăm în cele ce urmează!

Maya Marcu a obișnuit cu apariții răvășitoare, indiferent de locația în care își face simțită prezența. Lucru care s-a întâmplat și zilele trecute. În parcarea mall-ului Promenada au întâlnit-o paparazzii CANCAN.RO pe cea supranumită ”Sexy-patroneasa” .

Renumită pentru sânii săi de tip mamut, aceasta nu-i poate ascunde nici măcar iarna! Aflându-se la volanul bolidului său de lux, un Lamborghini Urus, Maya Marcu a intrat în parcarea centrului comercial cu gândul, probabil, de a participa la o sesiune de shopping. A parcat mașina, însă a mai zăbovit în interiorul ei preț de 15 minute. Timp în care, probabil, și-a mai retușat machiajul.

Imediat ce a fost pregătită din toate punctele de vedere, blondina a coborât din mașină și s-a îmbrăcat cu o haină neagră de blană. A luat-o la pas prin parcare până la intrarea în mall, cu geanta pe braț și smartphone-ul în mână. Ba chiar telefonul avea funcția pentru poze pregătită. Poate din greșeală sau intenționat. Cert este că Maya Marcu era, cândva, ”Regina neîncoronată a selfie-urilor”. Căci se posta zilnic pe rețelele de socializare în diferite ipostaze.

Look răvășitor în Promenada / (Sursa: CANCAN.RO)

(NU RATA: Maya Marcu a avut o apariție de senzație în Capitală! „Sexy-patroneasa” dă clasă oriunde merge!)

Maya Marcu „sparge tiparele” cu decolteul amețitor

Ținuta pentru „fuga” în Promenada a Mayei Marcu a fost una all-black.  „Sexy-patroneasa” a optat pentru o pereche de colanți, un maiou, și o pereche de cizme lungi. De altfel, decolteul era la vedere. Căci e cunoscut faptul că ea are un bust generos. Și se află printre posesoarele sexului frumos cu cel mai mare bust din “lumea bună” a Capitalei.

Așa că, de câte ori are ocazia, Maya Marcu își scoate decolteul aiuritor de adânc la înaintare și merge să-și rezolve treburile. Indiferent de locație. Întotdeauna apare „țiplă”. Că doar e cunoscută pentru luxul și opulența în care se scaldă.

Maya Marcu a ieșit cu decolteul la înaintare / (Sursa: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: Maya Marcu i-a sucit mințile vânzătorului de la tarabă! ”Sexy-patroneasa” MedLife a făcut piața cu un Lamborghini Urus)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *