Mesajul lăsat de Iulian Juncănaru, fostul concurent de la „Chefi la Cuțite”, înainte să moară. A fost găsit fără suflare, în apartament

Iulian Juncănaru a murit la vârsta de 39 de ani. Fostul concurent de la „Chefi la Cuțite” a fost găsit fără suflare în propriul apartament. Înainte să se stingă din viață, medicul a scris un mesaj pe internet.

Iulian Juncănaru activa ca stomatolog, fiind foarte apreciat pentru serviciile pe care le oferea. Anunțul decesului său a cutremurat foarte multe persoane, inclusiv pe cele care i-au urmărit parcursul în emisiunea „Chefi la Cuțite”, în sezonul 8. Înainte să fie găsit fără suflare în apartamentul său, stomatologul a scris un mesaj pe rețelele de socializare. Fiind trup și suflet pentru pasiunea sa, Iulian Juncănaru își dorea ca oamenii care au trecut pragul cabinetului stomatologic să transmită un feedback referitor la serviciile oferite. În plus, le-a mulțumit și celor care l-au susținut în toți acești ani.

„Viața m-a învățat că, în cele mai multe situații, cel mai mult te bucuri când oferi, nu când ceri. Tocmai de aceea vreau să vă ofer mulțumiri celor care m-ați susținut pe parcursul anilor cu energii pozitive, chiar și în zilele mai puțin ușoare! Nu îmi stă în fire să cer, dar de data aceasta vin cu o rugăminte către voi – pentru echipa mea de la clinică! Au nevoie de părerile voastre și de aceeași energie bună pe care mi-o oferiți mie. Dacă doriți să le spuneți cum v-ați simtit la clinică și ce v-a impresionat, le puteti scrie o recenzie pe Google! Fiecare cuvânt de sprijin contează!”, a fost printre ultimele mesaje scrise de Iulian Juncănaru pe rețelele de socializare.

Vezi și  NOI DETALII CUTREMURĂTOARE DESPRE MOARTEA FOSTULUI CONCURENT DE LA CHEFI LA CUȚITE, IULIAN JUNCĂNARU! CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT

Iulian Juncănaru a fost la „Chefi la Cuțite”, sezonul 8

Iulian Juncănaru a luat parte în cel de-al optulea sezon al show-ului culinar „Chefi la Cuțite” de la Antena 1. În cadrul emisiunii, a povestit fragmente din viața sa. Reușise să ajungă până în bootcamp.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea. Eu, singur, am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru în 2020.

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *