Mariana Ionescu Căpitănescu, Mioara Velicu și Marcela Fota s-au dezbrăcat de secrete. Ce spun artistele despre viața lor intimă

Mariana Ionescu Căpitănescu, Mioara Velicu și Marcela Fota se numără printre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România. Despre viața lor profesională se cunosc o mulțime de detalii însă despre cea personală nu au discutat de foarte multe ori. Ei bine, acum cântărețele s-au dezbrăcat de inhibiții și au dat detalii din culisele vieții lor, fără perdea și prejudecăți.

Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota, dezvăluiri intime

Cele trei artiste au vorbit amuzate despre cum trebuie să fie o femeie și cât trebuie să se lase aceasta descoperită de un bărbat. Cântărețele au făcut un show de zile mari în cabina de machiaj, acolo unde se pregăteau pentru un concert. Mariana și Marcela au vorbit despre cum își împrumută lucrurile, iar de aici au curs dezvăluirile.

„Am avut grijă de frații mei, am crescut și am ajuns la aproape de maturitate în anii 80, când era foarte grea viața. Marcela mă asculta în 80% din cazuri… d-aia mă doare și spatele acum că i-am cărat în spate, mai ales Marcela care era și mai dolofană”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu.

”Așa era și așa am rămas! Când eram mică eram cea mai grăsană și la fel am rămas. Din familia noastră, în momentul de față sunt cea mai împănată”, a recunoscut Marcela Fota.

Marcela Fota se consideră o femeie „dolofană” (Sursă: Instagram)

Mioara Velicu susține femeile care sunt mai plinuțe

La discuție a participat și Mioara Velicu, artista crede fără îndoială în vorba „grasă și frumoasă”, dar și că femeia trebuie să se lase treptat descoperită de un bărbat.

„Să ai pe ce pune mâna! Când ești slabă, pe ce să pui mâna, pe oase? Trebuie să ai ce să atingi. Și cel mai important, e să descopere bărbatul femeia, nu să se lase ea descoperită și să se ducă cu sânii pe afară. Bărbatul trebuie s-o descopere: „Ia femeie să văd cum ești, să văd așa, pe dincolo…”, a completat Mioara Velicu.

Mioara Velicu apreciază femeile mai plinuțe (Sursă: Instagram)

Mariana Ionescu Căpitănescu susține că o femeie nu trebuie să fie găsită direct dezbrăcată de bărbat. De asemenea, nici slabă nu trebuie să fie, căci destul are să fie schelet pentru o veșnicie, așa că artista apreciază mai mult femeile mai „dolofane”.

„Nu e frumos s-o găsești direct dezbrăcată! Zicea cineva: nu-mi place să fiu slabă, ca un schelet, schelet o să fiu o veșnicie, acum lasă-mă cu carne pe mine!”, a mai glumit Mariana Ionescu Căpitănescu.

CITEȘTE ȘI: DRAMELE MULTIPLE PRIN CARE A TRECUT MARIANA IONESCU CĂPITĂNESCU. “PE MOMENT, CREZI CĂ AI FOST PEDEPSIT”

Mariana Ionescu Căpitănescu a dus greul din familie (Sursă: Instagram)

VEZI ȘI: MARIANA IONESCU CĂPITĂNESCU ȘI MARCELA FOTA, PUSE ÎN PERICOL! „AȘA JIGNIRI NU AM AUZIT NICIODATĂ!”

Marcela Fota și sora ei Mariana Ionescu Căpitănescu, despre mama lor și moartea tatălui

Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota au vorbit și despre omul pe care îl îndrăgesc cel mai mult, și anume mama lor. Anul acesta, artistele au trecut printr-un moment cumplit după ce tatăl lor s-a stins din viață. Suferința din adâncul sufletului nu le lasă să vorbească încă despre pierderea părintelui, însă cele două se străduiesc să îi acopere mamei lor acest gol.

„Mama este o femeie extraordinară, încă muncește. Vrem s-o luăm la noi, și când vine nu vrea să stea mult pentru că e îngrijorată în privința animalelor de acasă. A împlinit 73 ani și am sărbătorit-o.”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu.

„Cum spune profesorul Dulcan, când întrebi pe cineva și răspunde: stau! Atunci, nu este bine! Trebuie să ai tot timpul activitate. Mama este foarte activă cu treburile gospodărești și pe noi ne bucură foarte mult acest lucru. Chiar ieri am venit cu 20 de ouă pentru mine, 20 pentru fratele meu, săptămâna viitoare pentru Mariana.”, a completat Marcela Fota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *