Maria Lucia Hohan, „Regina rochiilor de nuntă”, a rupt tăcerea, după ce s-a spus că ar fi avut 10 aventuri: „Josnicie orchestrată de fostul partener”

Maria Lucia Hohan, supranumită și „Regina rochiilor de nuntă”, a făcut o serie de mărturisiri în mediul online, după ce s-a spus că ar fi avut 10 aventuri în timpul relației cu fostul său logodnic, Adrian Stănescu, cel alături de care își formase o familie. Creatoarea de rochii susține faptul că imaginea ei a avut de suferit, de fapt, din cauza fostului partener, după ce s-au despărțit. Iată detaliile mai jos, în articol.

Maria Lucia Hohan a rupt tăcerea și a făcut o serie de dezvăluiri despre viața privată. „Regina rochiilor de nuntă” susține faptul că nu intră în discuție cei zece amanți, despre care s-a spus că i-ar fi avut în timpul relației cu fostul partener, Adrian Stănescu, deoarece nu au existat niciodată. Mai mult decât atât, creatoarea de modă mărturisește că, practic, imaginea ei a avut de suferit din cauza fostului logodnic, după ce s-au separat.

Vezi și MARIA LUCIA HOHAN, „REGINA ROCHIILOR DE NUNTĂ”, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DIN VIAȚA INTIMĂ. „AU FOST CEL PUȚIN 10 AVENTURI ÎN 11 ANI DE RELAȚIE”. CONVERSAȚIILE „FIERBINȚI” DINTRE EA ȘI PRESUPUȘII AMANȚI

Mesajul scris de Maria Lucia Hohan, în urmă cu puțin timp, pe Instagram

Citește și MARIA LUCIA HOHAN, CRITICATĂ DUR! DESIGNERUL VINDE ROCHII ȘI BIJUTERII LA MOSCOVA

Maria Lucia Hohan: ”O josnicie rar întâlnită și orchestrată de fostul partener, imediat după separare”

Maria Lucia Hohan a făcut o serie de dezvăluiri pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

„Nu, din păcate n-au existat acești amanți și nici JLO nu este prietena mea cea mai bună. Privesc cu dezgust un spectacol declanșat de un non-subiect. Așa arată democrația în anii 2022, adică acces liber neîngrădit la justiție și la presă, fiind dată în judecată, cu o frecvență lunară de ani de zile, pe subiecte născocite și, periodic, apărând în așa zise articole cu titlu incendiar pe subiecte la fel de derizorii și false. Se prezintă denaturări grave de așa zise conversații și imagini, de altfel obținute și publicate în mod ilegal.

Ceea ce este, din păcate, adevărat este că o mamă de doi copii, întâmplător și designer, a devenit acum 3 ani subiect al unei campanii permanente de denigrare și defăimare în mediul digital și nu numai, de o josnicie rar întâlnită și orchestrată de fostul partener, imediat după separare.

Mulțumesc pentru susținere însă, este binevenită.

P.S. Lăsați-mă să mă întorc în lumea mea magică cu materiale diafane și detalii drăgălașe, plină de frumos și culoare, nu mă trageți în acest abis sordid de care eu nu aparțin”, este mesajul scris de Maria Lucia Hohan pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *