Marcela Fota, gata să treacă la următoarea etapă cu iubițelul mai tinerel: „Dacă Dumnezeu vrea, oricând!”

Marcela Fota (45 de ani) trăiește o poveste de iubire cu Alex,  un milionar de doar 23 de ani. Interpreta și afaceristul sunt împreună de doar câteva luni, dar par să aibă o relație foarte serioasă. În cadrul unui interviu, solista a mărturisit că vor chiar să treacă la etapa următoare. 

La finalul anului 2020, șotul cântăreței a murit din cauza unui infarct. Cei doi au fost împreună timp de 15 ani și au făcut un copil împreună, pe nume David, care are acum 13 ani. Adolescentul i-a interzis mamei să-l mai afișeze pe rețelele de socializare, dar ea se abține cu greu să nu se mândrească în fața fanilor cu băiețelul ei.

Acum, în 2022, Marcela Fota se declară fericită, după ce a început o nouă poveste de iubire cu Alex. Tânărul este cu 22 de ani mai tânăr decât artista și este managerul unei companii de familie. Chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi a fost îndelung criticată, interpreta se înțelege de minune cu afaceristul, indiferent ce spune gura lumii.

(CITEȘTE ȘI: Marcela Fota a răbufnit! Ce a putut să spună artista despre relația cu iubitul tinerel: “Am descoperit că…”)

Marcela Fota a făcut anunțul! Ce planuri are cu iubitul mai tânăr

Zilele acestea, interpreta a mărturisit că este gata oricând să facă un copil cu Alex! Chiar dacă știe că fiul său, David, nu ar fi chiar bucuros de veste, solista își dorește să aducă pe lume și o fetiță!

Marcela Fota și iubitul tinerel. Sursă foto: Instagram

”O surioara? De ce nu, dacă Dumnezeu vrea, oricând! David nu cred ca ar vrea, dar eu știu ce înseamnă să ai frați!”, a marturisit Marcela pentru Star Popular.

(CITEȘTE ȘI: Marcela Fota și-a refăcut viața după decesul soțului. Iată ce le spune celor care o pun la zid pentru că și-a ales un partener cu 22 de ani mai tânăr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *