Mama Deliei Matache are probleme de sănătate. Ce a pățit interpreta de muzică populară: „Nu vreau să ajung povară pentru copii”

Artista de muzică populară, Gina Matache se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Mama Deliei Matache a vorbit despre dorințele pe care le are de sărbători, dar și despre starea ei de sănătate. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Gina Matache este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară. Mama Deliei Matache a declarat în repetate rânduri că este mândră de fiicele sale și este fericită că ambele au cariere de succes. Gina Matache s-a împăcat cu fostul soț de care a stat despărțită vreme de 15 ani, când acesta a ales să urmeze calea călugăriei. Acum, cei doi parteneri locuiesc în apartamentul în care locuiau și înainte de a se despărți și amândoi se confruntă cu probleme de sănătate. Ajunsă la vârsta de 57 de ani, Gina Matache a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Gina Matache, confesiuni despre problemele de sănătate

Cântăreața a mărturisit că are probleme cu coloana vertebrală și teama ei este de a nu ajunge în situația în care ar depinde de ajutorul cuiva și spune ea, ar deveni povară pentru copii, dacă s-ar întâmpla asta.

Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a spus mama Deliei, într-un interviu pentru unica.ro.

Gina Matache și fiica sa, Delia / foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Ce le sfătuiește Delia Matache pe femeile trecute de 40 de ani. Mesajul transmis de artistă)

Dorințele Ginei Matache de sărbători

Mama Deliei a mai vorbit și despre dorințele pe care le are în prag de sărbători. Interpreta a spus că nu-și dorește decât să se bucure de prezent și de familia pe care o are, iar bunurile materiale pentru ea sunt nesemnificative.

„Ce să mai cerem noi la anii noștri? Cred că acum trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas. Ce-a fost a fost, ce-o să vină o să vedem, trebuie să trăim bine și frumos azi. Nu sunt o persoană pretențioasă, nu vreau multe lucruri”, a mai completat aceasta.

(VEZI ȘI: Gina Matache sare în apărarea Deliei după declarațiile acesteia care s-au viralizat în mediul online. Iată ce spune interpreta de muzică populară despre Cezar Ionașcu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *