Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul Fiumicino din Roma! Paguba este una considerabilă: bijuterii de lux și alte obiecte de valoare  

Mădălina Ghenea a trecut prin momente de panică pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino din Roma. Se pare că fotomodelul a fost jefuit, iar paguba este un considerabilă. Hoții îi știau programul și au acționat imediat. Vedeta a mers imediat la Polițe și a depus o plângere.

Zilele trecute, Mădălina Ghenea pleca din Arabia Saudită și se îndrepta spre Italia. Vedeta trebuia să ajungă la Roma, unde era invitată în cadrul unui eveniment important. Aceasta trebuia să primească un premiu în cadrul Galei Magnifica Awards Roma, organizată de Tiziana Zampieri. Fotomodelul și-a rezervat un bilet de avion și nu se gândea că planurile o să îi fie stricate.

Duminică, 13 decembrie, Mădălina Ghenea a ajuns pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino din Roma și a avut parte de o surpriză de proporții. Aceasta a fost jefuit imediat ce a pus piciorul în Italia. Se pare că hoții îi știua programul și au acționat la sigur. Una dintre valizele vedetei a fost sustrasă chiar de sub nasul șoferului ce trebuia să o conducă.

Imediat ce a observat că a fost furată, Mădălina Ghenea a mers la Poliția judiciară de pe aeroportul Fiumicino și a depus o plângere. Potrivit presei internaționale, paguba fotomodelului este una considerabilă. Hoții au furat o valiză în care se aflau numeroase bijuterii de lux și alte bunuri cu valoare ridicată.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI DE COLECŢIE CU MĂDĂLINA GHENEA. CUM ARĂTA VEDETA ÎNAINTE DE A FI CUNOSCUTĂ LA NIVEL INTERNAŢIONAL)

Cum au acționat hoții?

Autoritățile au preluat cazul Mădălinei Ghenea și au început investigațiile. Se pare că jaful ar fi fost plănuit în cel mai mic detaliu. Hoții îi știau programul vedetei și au acționat la fix. Mădălina Ghenea închiriase o mașină cu tot cu șofer înainte de a ajunge în Italia. Imediat ce a aterizat, aceasta a mers către zona în care o aștepta mașina, însoțită de toate bagajele.

Într-un moment de neatenție, valiza în care se aflau bijuteriile de lux a dispărut. Deși Mădălina Ghenea bănuiește că furtul s-a întâmplat în drumul spre mașină, autoritățile nu exclud varianta în care hoții au acționat exact când aceasta a aterizat. Oamenii legii au cerut imaginile de pe toate camerele de supraveghere din aeroport și au pornit pe urmele făptașilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *