Loredana Groza l-a sărutat cu patos pe Cătălin Botezatu în văzul tuturor. Cum a închis diva atmosfera de la petrecerea faraonică. VIDEO

Sâmbăta aceasta, Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani, ocazie cu care a făcut o petrecere faraonică la Oxya. Vedeta spectacolului a fost draga lui prietenă, Loredana Groza, care a urcat pe scenă să-i cânte fericitului sărbătorit. Designerul nu a avut parte doar de un show de senzație, ci și de o sărutare de la divă!

Pe data de 3 decembrie, Cătălin Botezatu și-a chemat prietenii la ziua lui de naștere. Printre invitați, s-au numărat Denise Rifai, Cristina Șișcanu, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Tania Budi, dar „cireașa de pe tort” a fost, de departe, Loredana Groza!  Sexy-blondina a venit să facă show la Oxya, în cinstea apropiatului ei, moment în care i-a dat și un cadou special chiar pe… buze!

„În viață trebuie să știi s-o faci de Zagga. Pentru că, după cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite, suntem aici, frumoși, sănătoși și liberi. Orice ar fi, nu te opri. Orice ar fi. Și știu că tu nu te oprești. Știu că nimic nu te doboară. ”, i-a urat Loredana Groza designerului, în timp ce-l provoca pe Botezatu la duet.

(CITEȘTE ȘI: Loredana Groza și Cătălin Botezatu au făcut spectacol pe scenă! Cum au fost surprinși cei doi de ziua celebrului designer)

Loredana Groza l-a sărutat pe Cătălin Botezatu de ziua lui

Diva l-a sărutat pe designerul de modă, apoi cei doi au început să cânte una dintre piesele celebre ale Loredanei Groza, „Zig Zagga”. Cătălin Botezatu i-a ținut isonul și a dansat cu patos la picioarele blondinei, apoi a îmbrățișat-o, iar ea l-a pupat pe obraz de două ori.

Loredana Groza l-a sărutat pe Cătălin Botezatu. Sursă foto: captură TikTok

Loredana Groza i-a cântat „Depărtare”, iar sărbătoritul a urmărit totul atent de la baza scenei. Cu trabucul în mână și înconjurat de prieteni, Cătălin Botezatu a făcut show de senzație cu ocazia împlinirii vârstei de 56 de ani.

(CITEȘTE ȘI: TOP 50 dive îmbrăcate în treninguri mulate! Care e cea mai sexoasă dintre Daniela Crudu, Ruby, Inna, Anna Lesko sau Loredana Groza?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *