Locul din România unde o garsonieră costă doar 2.400 de euro acum, în 2022

În ultimul an, prețurile de pe piața imobiliară au înregistrat o creștere constantă. Totodată, românii care și-au făcut credite la bănci, în vederea achiziționării unei case sau a unui apartament, sunt puși în situația de a achita rate lunare uriașe. Există, însă, și locuri din țară unde o simplă garsonieră poate fi achiziționată cu doar câteva mii de euro. Iată detaliile mai jos, în articol.

Dacă ești din Petrila sau te-ai gândit că ai dori să faci o schimbare și să te muți în zona respectivă, află că există o garsonieră pe care ai putea să o achiziționezi cu un preț de câteva mii de euro. Potrivit platformei OLX, o garsonieră din Petrila, din județul Hunedoara, se vinde la prețul de 2400 de euro.

Conform anunțului postat pe platforma respectivă, garsoniera se află la etajul 6 al unui bloc din Petrila, iar noul proprietar trebuie să se branșeze la utilități. Nu există datorii de plătit.

„Vând garsonieră oraș Petrila, situată pe Strada 8 martie, bloc 33, etaj 6. Viitorul proprietar trebuie să își facă contract la utilități deoarece eu m-am debranșat,  fiindcă nu am locuit acolo. Prețul este de 120 milioane vechi”, se arată în anunțul postat pe OLX.

Vezi și CARTIERUL DIN BUCUREŞTI UNDE O GARSONIERĂ SE VINDE CU 11.000 DE EURO. DE NECREZUT CE SUPRAFAŢĂ ARE

Apartament de 7500 de euro în Mehedinți

Pe de altă parte, o persoană care dorește să achiziționeze un apartament, în județul Mehedinți, trebuie să scoată din buzunar în jur de 7500 de euro. Locuința dispune de două camere, un hol, o baie și o bucătărie și se află la parterul unui bloc, în zona Porților de Fier.

Garsoniera în Petrila pentru care plătești 2400 de euro. Sursă foto: OLX

Citește și OFERTĂ DE „NEREFUZAT”. SUMA IREALĂ CERUTĂ PENTRU O LUNĂ DE CHIRIE ÎN ACEASTĂ GARSONIERĂ CU WC-UL ÎN BUCĂTĂRIE

Sursă foto: OLX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *